Tekmovalke

Maja Grintal

Ljubljana, 21. 09. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Trenerka košarke si želi, da bi bil tudi njen partner košarkar. Z njim bi namreč lahko doživela idealni zmenek – igranje ena na ena, sproščanje z metanjem žoge na koš in pogovor nekje na plaži ob sončnem zahodu.

Starost: 26 let
Kraj: Domžale
Poklic: svetovalka, trenerka košarke, vizažistka
Življenjski moto: Smisel življenja je užitek.

Kakšen moški je zate sanjski moški?

Verjamem, da sanjski moški oziroma sanjska ženska ne obstaja. Vsi smo le ljudje. Si pa želim imeti v svojem življenju moškega, ki je zavesten. Ki ve, kaj so njegovi cilji in želje. Ki čuti, kaj je njegovo poslanstvo in dar, ki ga lahko podari svetu. Sanjski moški je zame tisti, ki ti da svojo prisotnost v celoti, ki ti odpre svoje srce in se mu lahko predaš. Ki ti dovoli, da vstopiš v svojo žensko energijo, se nasloniš na njegovo moško energijo, ki ti stoji kot steber v oporo, ob katerem lahko divje plešeš. Vsekakor si želim imeti moškega, ki daje na prvo mesto sebe in svoje dušne cilje – tukaj ne govorim o egoističnih in materialnih ambicijah, ampak o strasti. Moški mora postaviti sebe in svojo strast na prvo mesto – seveda pa ob tem držati ženski prostor, ji dati in odpreti svoje srce ter jo penetrirati – tako z energijo kot s telesom.

Kakšni moški so ti všeč – vizualno?

Načeloma je čez celo življenje prevladoval tip moškega, ki je visok (po možnosti košarkar), temnejši, športne postave. Ampak to je vse samo vizualnost, ki pa pri meni na koncu ne pretehta.

Kakšni moški so ti všeč – karakterno?

Obožujem samozavestne moške, ki živijo svojo strast, so odkriti, zabavni, iskreni. Moške, ki želijo postati vedno boljša in boljša oseba in si upajo priznati svoje napake. Obožujem moške, ki so v trenutku in vidijo ter čutijo lepoto okoli sebe. Ki si upajo čutiti svoja čustva ter jih tudi pokazati. Moški, ki poznajo svoje meje, jih odločno izrazijo ter za njimi stojijo. Prav tako me privlačijo moški, ki so približno tako nori in divji, kot sem jaz.

Kaj te pri moških najbolj zmoti?

Zelo hitro opazim umetno samozavest. Torej moškega umetnega alfo, ki se na vse načine želi dokazati. Večinoma je to skozi neke materialne dobrine, kot so avtomobili, ure ipd. Seveda z materialnimi stvarmi ni nič narobe, če si z njimi ne polniš ega. Z moškimi, ki živijo za to, da polnijo svoj ego, rajši nimam opravka. Alfa moški je tisti, ki že samo, da vstopi v sobo, z energijo prevlada nad drugimi. Ampak z ljubečo in odločno energijo.

Kaj pričakuješ od partnerja?

Od partnerja pričakujem to, kar pričakujem od sebe. Da mi bo dal prostor, da se izrazim z vsem, kar sem – tudi slabimi trenutki in močnimi emocijami. Da mi bo odprl srce in dal toliko ljubezni, kot je premore. Da bo pripravljen z mano rasti in se odkrivati – tako čustveno, energijsko kot telesno. Da me bo podpiral na moji poti, hkrati pa gradil svojo. Ter da me ne bo postavil na prvo mesto – ampak bo na prvem mestu on sam.

Maja Grintal
Maja Grintal FOTO: POP TV

Kakšen je zate idealen prvi zmenek?

Moji idealni zmenki se pogosto spreminjajo. Eden izmed njih pa je definitivno sledeči: Nekje ob morju se dobiva na košarkarskem igrišču in igrava ena na ena, malo mečeva na koš in se spoznavava. Potem greva ob sončnem zahodu plavat v morje in nato na plaži gledava zahajajoče sonce. Nato se premakneva na udobne ležalnike in se pod sojem zvezd pogovarjava o sebi, deliva globoke dele sebe drug drugemu, najine sanje o življenju. Če se začutiva, se lahko prepustiva tudi objemom in poljubljanju.

Si se na prvem zmenku pripravljena poljubiti?

Ja – zakaj bi si preprečevala neki čudovit trenutek s čudovito osebo, če začutiva, da sva si všeč in se privlačiva? Meni je intimen poljub nekaj najlepšega, kar lahko z osebo doživiš. Je nek znak naklonjenosti ter ljubezni. Prav tako živim po načelu: uživaj življenje. In ljubezen, intima, odnosi so užitek.

Kako se oblečeš na svoj idealni prvi zmenek, ki si ga ravnokar opisala?

Najprej seveda košarkarsko – bele nogavice, košarkarske hlače ter čevlji, športni top ter majica. No, na morju, kjer je vroče, kar brez majice. Potem se preoblečem v kopalke za kopanje (ali pa tudi ne), za večerni del pa nekaj udobnega in toplega.

Kaj pa zmenkarije pred kamero, bo kaj treme?

To bom pa videla, ko bom tam. Mislim sicer, da se pred kamero zelo dobro znajdem – predvsem v tem, da si vseeno dovolim biti to, kar sem. Kar je tudi moj cilj. Da ostanem zvesta sebi tudi pred neznanci ter kamerami.

Kakšne zveze si želiš, na dolgi rok?

Iskrene, odprte, ljubeznive, strastne, čustvene, divje, nore, prijetne, nežne itd.

Imaš rada otroke?

Obožujem jih – prav tako sem zelo povezana s svojim notranjim otrokom in se še vedno rada igram.

Kaj rada počneš v prostem času?

Sem v naravi, igram košarko, berem knjige, poslušam glasbo, plešem, raziskujem svoje telo in enostavno – uživam življenje.

Naš Sanjski moški ima zelo rad šport in morje. Se ukvarjaš kaj s športom?

Košarka je del mojega življenja in moja prva ljubezen. Je nekaj, kar bo zmeraj v mojem srcu. Zato veliko časa preživim na igrišču. Prav tako imam rada druge športe, kot je odbojka, tek, fitness. Rada se učim tudi nove športe in se v njih preizkusim.

Kaj v življenju najbolj ceniš in zakaj?

Najbolj cenim to, da sledim sebi. Se poslušam in sledim svoji strasti ne glede na družbena ali svoja prepričanja.

Ali kuhaš?

Rada kuham, vendar ne kuham prav pogosto.

S katero jedjo bi Sanjskega moškega razvajala?

Verjetno s kakšnim dobrim zajtrkom – jajčka z avokadom, različni kraljevski toasti, palačinke ipd.

Zakaj si se prijavila v šov?

Ker me zanima, kako se bom znašla v drugačnem okolju, ker sem zelo radovedna oseba ter ker se zavedam, da mi ta oddaja lahko da veliko več, kot pričakujem.

Kaj so tvoje vrline?

Zanesljiva, poštena, iskrena, odkrita, veliko upanja, hvaležna, igriva, duhovna, radovedna, ustvarjalna, rada se učim, pogumna, pravična, ljubezniva.

Kaj te pri sebi najbolj moti?

Da včasih še vedno prehitro obsodim človeka. Da včasih še vedno mnenja drugih dam pred svoje mnenje. Da si včasih zaradi mnenj drugih ne pustim biti to, kar sem.

Kakšno glasbo poslušaš?

Melodično, deep house, melodic house, medicine songs, meditacijsko glasbo, zvoke narave, balkansko, senzualno glasbo, etno glasbo, orientalsko glasbo itd.

Tvoj najljubši film? Zakaj?

Pokliči me po svojem imenu – zelo močne emocije čutim pri tem filmu.

Najljubša knjiga?

Otrok brez imena – zelo dobra in pretresljiva zgodba, ki sem jo brala kot najstnica.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Super-man
25. 11. 2022 11.50
+1
Zelo super punca, vizualno nič posebnega vendar karakterno zelo lepa, všeč mi je
deejay2
22. 10. 2022 20.50
+3
Ona definitivno ne bo zmagala. Ne pašeta skupaj.
Kozorog123
18. 10. 2022 12.21
+4
Na teh slikah dosti boljše izgleda, kot pa v real življenju... Mi je pa všeč njeno razmišljanje :)
Kufer
16. 10. 2022 18.38
+4
Zanimiva punca. Pa ne zarad seksa in teh reči, tudi sicer se mi zdi zelo zanimiva oseba.
SON?EK 12
29. 09. 2022 14.09
+1
LEPO JE SANJATI