Tekmovalke

Maša Levačič

Ljubljana, 21. 09. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min

Maša si želi velike poroke, v slogu tistih, ki jih vidimo v ameriških filmih. Zase pravi, da je prijazna, ambiciozna in pozitivna. Želi si moškega, s katerim bi lahko preživljala prosti čas na različne načine. Privlačijo jo pozitivni moški, polni energije: "Všeč mi je, če ceni malenkosti in zna uživati v vsakem trenutku."

Starost: 27 let
Kraj: Ljubljana
Življenjski moto: Ne čakaj na pravi trenutek, izberi trenutek in naredi ga popolnega.

Kakšen moški je zate sanjski moški?

Zame je sanjski moški tisti moški, ki je pozoren, prijazen in zvest. Rada imam, da je nasmejan, zgovoren in poln energije. Da ceni malenkosti in zna uživati v vsakem trenutku, tudi v tistih malih. 

Kakšni moški so ti všeč – vizualno?

Všeč so mi moški, ki so visoki, rjavolasi z bradico in imajo modre oči. Tetovaže pa so še dodaten plus. 

Kakšni moški so ti všeč – karakterno?

Všeč mi moški, ki so samostojni in ambiciozni. Rada imam zgovorne, duhovite in pozitivne. Velik plus je, če so povrh vsega še zelo družabni in energični.

Kaj te pri moških najbolj zmoti? 

Ne maram nadutih, arogantnih in egoističnih moških. Definitivno pa me zmoti tudi pretirano ljubosumje in popivanje.

Kaj pričakuješ od partnerja?

Od partnerja pričakujem, da mi bo zvest in naklonjen. Želim si ljubeznivega in pozornega partnerja, ki me bo znal nasmejati, me podpirati pri ciljih, odločitvah in me razvajati z malenkostmi (čokoladica, rožica ...), tudi ko ne gre za obletnico, rojstni dan ... Zelo pomembno pa je, da me sprejme točno takšno, kot sem, in me ne želi spreminjati. 

Kakšen je zate idealen prvi zmenek?

Najbolj bi bila vesela piknika nekje v naravi na deki, kjer bi ob prigrizkih in prijetnem pogovoru ali igranju kart spoznavala drug drugega. Predvsem najbolj uživam na zelenici rečnih bregov, jezer ali pa nekje na pomolu ob obali.

O čem se na prvem zmenku ne pogovarjaš?

Načeloma sem zelo odprta oseba in mi ni težava spregovoriti tudi o bolj delikatnih temah, vendar pa menim, da so teme o intimnem življenju za prvi zmenek neprimerne.

Si se na prvem zmenku pripravljena poljubiti? Zakaj ja, zakaj ne?

Kdaj se bo zgodi prvi poljub, ne moreš določiti, saj je to treba začutiti. Vem pa, da mi je na prvem zmenku za poljub prehitro, ker se z osebo želim najprej spoznati, čemur so ravno namenjeni pogovori na prvih zmenkih. 

Zaradi česa si pred prvim zmenkom najbolj živčna?

Prepričana sem, da oditi na zmenek živčen ni nikoli dober začetek in definitivno lahko vodi tudi v slab zaključek. Pomembno je, da se na zmenek odpravimo sproščeni, pozitivni in da se dogovorimo za lokacijo ali dejavnost, pri kateri smo sproščeni in nam je prijetno. Sama se tega vedno držim, zato je živčnost ali strah popolnoma odveč. 

Kaj pa zmenkarije pred kamero, bo kaj treme? 

Tu pa je že sama situacija popolnoma drugačna, sploh zato, ker ne veš, kakšen zmenek te čaka, kaj točno bosta počela, prav tako niti ne gre za nek zmenek, za katerega se dogovoriš po nekem pogovornem spoznavanju, ko vsaj spoznaš neke malenkosti o osebi pred zmenkom. Verjamem pa, da ko ga bom spoznala, bo z vsakim zmenkom manj treme in več sproščenosti.

Maša Levačič
Maša Levačič FOTO: POP TV

Ljubezen je kombinacija lepega in tudi malo manj lepega. Kaj si pripravljena pretrpeti in česa pod nobenim pogojem ne bi trpela v zvezi?

Pripravljena sem na sklepanje kompromisov in na sprejemanje nasprotnih mnenj in prepričanj. Nisem pa pripravljena trpeti nespoštovanja, nezvestobe, nasilja in neprimerne medsebojne komunikacije.

Kakšne zveze si želiš, na dolgi rok?

Zabavne, avanturistične, pustolovske, spontane in predvsem ljubeznive. Želim si zveze, v kateri se bova oba počutila spoštovana, sprejeta takšna, kot sva, in zveze, v kateri se lahko vedno zaneseš in opreš drug na drugega. 

Si ljubosumna?

Sem, vendar v meji normalne ravno toliko, da pokažem, da mi ni vseeno. Je pa vsekakor zelo pomembno zaupanje, zdrava in prava zveza temelji na zaupanju, torej če postanem res ljubosumna, je to definitivno znak, da stvari v zvezi niso več to, kar bi morale biti, saj z osebo, ki ji ne zaupam, niti ne želim biti v vezi. 

Kako gledaš na moške, ki so ljubosumni? 

Ljubosumje v meji normale je sprejemljivo in v bistvu tudi dobrodošlo, kadar pa govorimo o pretiranem ljubosumju, pa je zame popolnoma nesprejemljivo, saj ne želim biti v vezi s partnerjem, ki mi ne zaupa. 

Se rada zabavaš? Kako in s kom?

Seveda, življenja brez zabave si sploh ne predstavljam. Rada imam, da je vsak dan vsaj malo zabaven, zato se trudim, da v vsem, tudi v malo manj prijetnih stvareh, najdem nekaj zabavnega. Najraje pa se zabavam z osebami, ki mi veliko pomenijo (družina, prijatelji). Niti ni toliko važno, kje in kaj točno počnemo, s pravimi osebami je že navaden sprehod lahko zelo zabaven. Vsekakor pa rada potujem, grem na izlete, bovling, družinski pikniki, kino, skratka, je res ogromno stvari, ki jih rada počnem in so mi precej zabavne.

Rada potuješ? Najljubše potovanje, kjer si bila in kamor bi šla?

Zelo rada potujem in si definitivno želim še več, sploh pa še v kake bolj oddaljene kraje, kjer še nisem bila (azijske države, Avstralija ...). Težko rečem, kam bi šla, lažje odgovorim, kam ne bi šla, saj si vsako leto želim, da grem vsaj v eno državo, v kateri še nisem bila, in tega je vsekakor še vedno ogromno. Najljubše potovanje je bil Egipt, saj je bil precej drugačen od ostalih potovanj in precej aktiven. S prijateljico sva si ogledali ogromno znamenitosti, muzejev, grobnic in mest, prav tako pa smo preizkusile kar nekaj aktivnosti, kot je snorklanje med koralami, vožnja s štirikolesniki po puščavi do beduinske vasice, jahanje kamel ... najboljše od vsega pa še potapljanje z bombo med delfini.

Imaš rada otroke?

Imam rada oziroma obožujem svojega nečaka in nečakinjo, za ostale otroke pa je popolnoma odvisno, za koga gre in kako so ti otroci vzgojeni.

O čem si sanjarila ko si bila še majhna deklica?

O pravljični poroki, čudoviti hiši in morju.

Kaj rada počneš v prostem času?

V prostem času se zelo rada družim s prijatelji, s katerimi počnemo različne aktivnosti, odigramo biljard, gremo v kino, na izlet do kakega jezera ali obale, kjer lahko supamo. Med vikendom se tudi rada odpravim na družinski piknik, kjer odigramo kake družabne igre ali kake manjše aktivnosti, kot je badminton, kolesarjenje ali mini nogomet. Kadar pa potrebujem tudi čas zase, pa se večino časa zadržujem v naravi, najraje ob vodi, kjer prelistam kakšne revije, rešujem križanke ali uganke, včasih pa tudi samo poslušam glasbo. Ob slabem vremenu ali hladnem dnevu pa uživam tudi v preprostem večeru ob gledanju filma ali kake dobre serije. 

Kaj v življenju najbolj ceniš in zakaj?

Čas, saj nikoli ne veš, koliko ti ga je še preostalo.

Ali kuhaš?

Kuham, ko mi čas to dopušča, vseeno pa nisem ravno MasterChef. 

S katero jedjo bi Sanjskega moškega razvajala?

Verjetno s kako sladko zadevico, kot na primer tiramisu ali browniji. 

Imaš raje, da prvi pristopi moški, ali tudi ti kdaj pristopiš do simpatije?

Definitivno imam raje, da pristopi moški, dam pa vsaj jasne namige, da mi je moški všeč, in mu s tem olajšam situacijo.

Najbolj zabaven/odbit/zanimiv randi, ki si ga imela?

Žal se ne spomnim, da bi bila na kakem odbitem ali drugačnem oz. posebnem zmenku, ki bi mi še posebej ostal v spominu. 

Kako pokažeš, da ti je nasprotni spol všeč?

Če se z osebo ne poznava in se prvič srečava, mu to pokažem z nasmehom in rahlim spogledovanjem in mu na ta način povem, da lahko pristopi. Če pa se že poznava (npr. sva v istem krogu družbe), pa mu pokažem, da mi je v njegovi družbi všeč, se začnem zanimati za njegove hobije, stvari, ki ga veselijo, kakšen je bil njegov dan, ga želim spoznati in predlagam tudi kako skupno druženje. 

Zakaj si se prijavila v šov?

V šov sem se prijavila zaradi zanimanja, kakšno je spoznavanje osebe v malo drugačni situaciji in drugačnih zmenkih kot v realnem svetu. Predvsem pa zato, ker se mi zdi, da je v trenutnem svetu težko najti resnega in pravega partnerja, zato sem se odločila za drugačen pristop, v tem primeru vsaj vem, da si sanjski moški želi resne veze, torej sva vsaj nekako na istem glede želje po resni vezi. 

Kako so domači reagirali, ko si povedala, da si se prijavila v ta šov?

Domačim sem povedala šele, ko sem bila izbrana za šov, zato so bili presenečeni, saj niso ravno navdušeni nad javnim izpostavljanjem, me pa kot ljubeča družina še vseeno podpirajo. Moja sestra pa je o prijavi vedela že od začetka in skupaj sva nestrpno čakali izid.

Kaj so tvoje vrline?

Moj plus je definitivno moja pozitivnost, prijaznost in ljubeč odnos do ljudi in okolice. Rada pomagam drugim in sem jim vedno na voljo. Zase bi rekla, da sem pogumna, ambiciozna in samostojna oseba, ki ceni malenkosti. 

Kaj te pri sebi najbolj moti? 

Da nisem vztrajna pri stvareh, ki mi ne uspevajo oz. je potreben dolgotrajen proces za napredek. To se najbolj pozna na primer pri hobijih.

Veliko deklet sanjari o poroki, tudi ti? Kakšno poroko bi imela?

Definitivno. Moja poroka bi bila čisto nasprotje tradicionalni slovenski poroki, saj sem že od malih nog sanjala o nekem ameriškem filmskem stilu, kjer lahko poroka in same priprave trajajo več dni. Želim si pravljično okrasitev s skrbno izbranim cvetjem, skrbno izbrano ostalo dekoracijo in dolgo, belo ter bleščečo princess obleko. Poročno slavje bi se odvijalo nekje ob morju, kjer bi gostom pripravila najprej predporočno večerjo, naslednji dan bi se z družicami udeležile kakšne morske aktivnosti (potapljanje, vožnja z vodnimi skuterji ...), proti večeru pa bi se sprostile v SPA centru in se pripravile na pomembni dan. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Super-man
27. 11. 2022 16.58
+1
Nič posebnega