Tekmovalke

Tina Blašković

Ljubljana, 21. 09. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Ko pride do ljubezni, Tina zaupa svoji intuiciji. Zaljubi se lahko že na prvem zmenku ali pa komaj na petem. Fant, ki želi ogreti njeno srce, mora zgolj vedeti, da ne mara presenečenj. Če jo želi povabiti na romantični večer, ji mora povedati, kam jo bo peljal, da se lahko Primorka temu primerno obleče.

Starost: 30 let
Kraj: Koper
Življenjski moto: Brez dežja ni cvetja.

Kakšen moški je zate sanjski moški?

Definitivno nekdo, ki skrbi za svoje telo in duha. Obožujem moške, ki so izobraženi, v prostem času radi kaj preberejo – članke, knjige. So razgledani in radovedni. Sanjski moški mora biti kulturen ter vljuden do mene in ostalih ljudi. Ima odličen okus za glasbo. Je odločen in prevzema pobudo za organizacijo preživljanja skupnega časa. Zna kuhati in uživa v tem. Obožuje avte in se spozna nanje.

Kakšni moški so ti všeč – vizualno?

Vizualno so mi izredno všeč visoki moški, ki so natrenirani in skrbijo za svoj videz. Prvo, kar opazim na moškem, so zobje, lasje, roke in stil. Pomembno mi je, da skrbi za svoj videz in higieno.

Kakšni moški so ti všeč – karakterno?

Po resnici povedano, introvertirani moški. Morda zaradi tega, ker sem sama ekstrovertirana. Nekdo, ki je bolj zadržan in tih, me hitreje pritegne. Mora pa imeti smisel za humor.

Kaj te pri moških najbolj zmoti?

Če ne zna poslušati oz. postavljati vprašanj. Torej, če ne vidi dlje od sebe. Se baha in govori samo o sebi.

Kaj pričakuješ od partnerja?

Spoštovanje najprej, brez tega ne gre pri nobenem odnosu. Določen nivo komunikacije. Iskrenost in zvestost.

Kakšen je zate idealen prvi zmenek?

Prvi zmenek je najbolje, če je organiziran v kakšni restavraciji. Tam se lahko bolje spoznava in sploh vidiva, ali klikneva.

O čem se na prvem zmenku ne pogovarjaš?

Ni teme, ki se je ne dotaknem. Želim izvedeti čim več. Bolj občutljive teme, tem boljše. Tako lahko takoj presodim, ali se ujameva.

Si se na prvem zmenku pripravljena poljubiti?

Vse je odvisno od energije. Energija je vse. Torej, lahko se zaljubiva že na prvem zmenku, zakaj pa ne. Morda pa bom premišljevala tudi tam do petega zmenka. Ni pravila. Zaupam intuiciji.

Zaradi česa si pred prvim zmenkom najbolj živčna?

Nisem živčna. Morda bolj vzhičena. Ne maram pa presenečenj. Moram vedeti, kam se gre, za koliko časa in podobno. Ker je od tega odvisna moja oprava.

Kaj pa zmenkarije pred kamero, bo kaj treme?

Definitivno je bo nekaj, ker je to nekaj novega, ampak se zmenkov tudi veselim.

Tina Blaškovič
Tina Blaškovič FOTO: POP TV

Kakšne zveze si želiš, na dolgi rok?

Predstavljam si zvezo, kjer sva oba svobodna, prijateljska in se podpirava v vsem. Torej si ne postavljava mej, ampak se podpirava tudi v tistih najbolj norih idejah. Življenje je nepredvidljivo, prav tako ovire v odnosih.

Kako gledaš na moške, ki so ljubosumni? 

Morda mi je to celo malo všeč. Malo mora pokazati, da mi ni prav vseeno, če se še kdo ogreva zame.

Se rada zabavaš?

Obožujem vožnje z avtom in thrifting. Second hand nakupovanje oblačil in ostalih stvari mi veliko pomeni. Tenis je prav tako zame rekreacija, meditacija in zabava hkrati. Morje, oh morje. To je ena najlepših stvari v mojem življenju. Poležavanje na plaži, poslušanje glasbe, branje knjig in podobno. Morje me razveseljuje in navdihuje. Tukaj sem doma. Rada grem tudi ven s prijatelji in plešem.

Naš Sanjski moški ima zelo rad šport in morje. Se ukvarjaš kaj s športom?

Jaz sem prav tako morski (živim na morju) in športni tip. Sem praktično za vse športe. Se pa aktivno ukvarjam z gibanjem na prostem z utežmi in kolebnico. Naravnost obožujem tenis. Kot sem že omenila, tenis zame ni samo rekreacija, ampak tudi meditacija in zabava. Prej sem pa osem let trenirala orodno gimnastiko. Tako da imam odlične predispozicije za ostale športe. Kolebnico treniram vsak dan, saj je ena boljših kardio telovadb.

Imaš raje, da prvi pristopi moški, ali tudi ti kdaj pristopiš do simpatije? 

Jaz ne pristopam in ne delam prvega koraka. Raje vidim iniciativo moškega. Tako lažje razberem, koliko je dejansko zainteresiran zame.

Kaj te pri sebi najbolj moti?

Morda moj reakcijski čas v trenutkih, ki me razburijo. Premalokrat zadiham in premislim, preden odreagiram.

Kakšno glasbo poslušaš? 

Različno, lahko so to klasike od 50. do 80. Elektronska glasba, indie rock, r'n'b in ostale zvrsti. Odvisno od priložnosti in mojega počutja.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Super-man
25. 11. 2022 11.24
+4
Zakaj so to 30 letnico dali v oddajo, on je 23 ....pa se vizualno nič posebnega, njen glas pa je precej nadležen
obverser
21. 11. 2022 12.15
+5
30 let pa študentka?
storm
12. 10. 2022 19.25
+2
Super-man
04. 12. 2022 21.35
+1
Ojoj ima zoprn glav in se precenjuje, ona najlepša, pa najboljša in sploh in oh je.....