Sanjski moški

V Sanjskem moškem brez drame ni šlo: dve tekmovalki odšli domov

Ljubljana, 12. 11. 2022 21.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min
Avtor
Nadja Jurca
Komentarji
47

Blaž je tokrat doživljal šoke enega za drugim. Nepričakovan odhod, jeza, užaljenost – na površje je privrela cela paleta čustev. Za konec je na ceremoniji vrtnic presenetil prav vse. Tega, da vrtnice ne bo dobila, ni pričakovala niti zgovorna tekmovalka, ki se je morala tako posloviti od deklet in Blaža. Smo bili pa pred tem priče nepozabnemu zmenku s Hano, ki se je zaključil točno tako, kot je Hana želela.

Naslednja oddaja Sanjski moški bo znova na sporedu v soboto in nedeljo na POP TV oziroma že dan prej na VOYO

Tokrat so Kristina, Tina, Hana in Nina razpredale o tem, kaj lahko prinese nov dan in katera bo tokrat vabljena na zmenek. Hana je dejala, da se ji zdi, da je čas, da na zmenek odide ona, saj je dobila poljub, zmenka pa še ne. Nini bi se zdelo prav, da priložnost dobijo tiste, ki je do zdaj še niso imele. Hanina želja je bila tokrat uresničena – na zmenek je Blaž povabil prav njo.

Blaž in Hana sta se tokrat odpravila k vodi. Hano je najprej zagrabila panika, saj ni še nikoli v življenju stala na supu. Blaž je bil vesel, da se mu je ponudila priložnost, da jo nekaj nauči. Vesel je bil tudi, ko jo je prvič videl v kopalkah. Na vodi sta se sprostila, se špricala, kopala in se spoznala še v drugi luči.

Blaž in Hana sta uživala na zmenku.
Blaž in Hana sta uživala na zmenku. FOTO: POP TV

Na plaži je Blaž za Hano pripravil igro. Metati sta morala obročke na količke in tisti, ki je prvi nataknil štiri obročke na količke, je zmagal. Poraženec je moral nato opraviti kazen, ki jo je izmed več možnih izbrala Hana. Izbrala je mazanje celega telesa z glino.

Hani metanje obročkov ni šlo – zgrešila je vse. Blaž je bil uspešnejši – vsi štirje obročki so pristali na količkih. Hana je tako morala z glino namazati Blaža. "Ti samo packaš," se je pritoževal. Blaž je vzel zadevo v svoje roke in ji pokazal, kako se to pravilno počne.

Pogovarjala sta se o družini in odnosih v družini. Blaž se ji je odprl, zanimalo ga je, kako je ona dojemala ločitev. On tega namreč ni sprejel najbolje, njegova sestrica Ela pa bojda tudi ne. Hana je povedala, da je imela srečo, da sta starša dobro komunicirala.

Nina napovedala odhod

Medtem ko sta Hana in Blaž uživala na zmenku, je v dvorcu Nina Tini in Suki zaupala, da bo zavrnila vrtnico oziroma da bo odšla, saj da se ne vidi z Blažem. 

Kasneje so se Eva Luna, Suki, Žana in Pia pogovarjale o odnosu med Arijanno in Kristino.

Suki je puncam zaupala, da je Hano Blaž prizadel, ker se je na prejšnji podelitvi vrtnic poljubljal z njo in Arijanno kmalu zatem. Spraševale so se, kako bo to vse skupaj izpadlo na zmenku? "Fiks bo podlegla, ker je pač to Blaž," je bila prepričana Pia. 

Medtem Blaž in Hana ...

Blaža in Hano je čakal še pogovor na samem. Blaža je takoj zmotilo, ker je na zofo sedla nekoliko stran od njega. 

Pogovor je nanesel tudi na resnejše teme, med drugim na to, kako si kdo predstavlja zvezo. Ker se je imel lepo, je Blaž Hani podaril vrtnico. Objem ob tem je bil precej hladen. Hana je po tihem pričakovala poljub, a je bila predaleč stran od Blaža in ta ni vedel, kako naj jo poljubi. Nato je končno le izkoristil trenutek, ko sta stala.

Koktajl zabava tokrat v kostumih

Med dekleti je bilo precej napetosti in že med tem, ko so čakale na prihod Blaža (in Hane, seveda), so se zbadale s komentarji o kostumih in značajih. Tokrat je bila namreč na sporedu koktajl zabava v kostumih. Hana se je pridružila puncam in edina je bila oblečena v oprijeto oblekico. Hitro jim je opisala zmenek, še hitreje pa opisala del zmenka, ko je padel še poljub.

Nato se je puncam pridružil Blaž s plavutjo na hrbtu. Ko je zagledal Žano, se ni mogel nehati smejati. Ogledoval si je dekleta eno za drugo in se krohotal. Sledil je izjemno sproščen pogovor z vsemi puncami, nato pa je na pogovor na štiri oči povabil Pio.

Pia B. in Blaž sta se pogovarjala, a je bil pogovor precej neroden. Žana, Pia G. in Eva Luna so ju opazovale in ugotavljale, da bi se ji on rad približal, a da ne ve, kako to izpeljati.

Preden je nato Blaž želel na pogovor povabiti naslednjo, ga je prehitela Nina in prosila za nekaj minutk na samem. Zaupala mu je, da razmišlja, da bi zavrnila vrtnico. Blaž je bil presenečen. 

Nina mu je ponudila svojo razlago in odšla. "Jaz sem lahko to le sprejel," je nato komentiral Blaž, ki je ostal skorajda brez besed. Nino je še na hitro objel in pospremil. Dekleta so bila presenečena in žalostna – Pia pa je ob tem Ninin odhod videla kot priložnost, da ona prej pride do naslednjega zmenka.

Blaž je naslednjo na pogovor na samem povabil Pio G. Suki je bila jezna, ker je ob Nininem odhodu ostal indiferenten. Pio je spraševal glede pretepa z blazinami in zaupala mu je, da ji to vrne spomine na nasilje in neprijetnosti, ki jih je že doživljala v življenju. Povedala mu je tudi, da je v preteklosti pela, da piše pesmi in poje. 

Sledil je pogovor s Suki. "Si kul?" je Blaž začel pogovor. "Ne. Jezna sem nate," je odgovorila na kratko. Nato pa razložila, da jo je razjezilo, da je po Nininem odhodu samo poklical naslednje dekle na pogovor, ne da bi omenil kar koli v zvezi z odhodom. Nesporazum sta zgladila.

Maja je bila naslednja, ki ji je dal Blaž priložnost. Pogovarjala sta se o tem, ali koga kateri od njiju pogreša. "A ti nič ne manjka, da bi se kregale zate?" je bila neposredna. "Ne, saj se vidi, da se borite zame," ji je odgovoril. Ob Maji Blaž sicer ni začutil prave energije. 

Žana, ki ga je v kostumu ščurka nasmejala, je naslednja govorila z Blažem. "Vse mi je malo padlo dol glede vsega," je začela pogovor. Blaž je bil presenečen, češ da je danes že doživel nepričakovano. Žana je nadaljevala, da se ji zdi, da ga ne zanima dovolj. Blaž jo je pomiril in ji potrdil, da se mu zdi zabavna. V nadaljevanju pogovora ji je z zamudo še izrazil sožalje. Pogovor je bil v nadaljevanju prijeten in zaključila sta z nasmeški na obrazih. 

Ceremonija vrtnic

Voditelj Nejc je dekletom sporočil, da bo morala, čeprav je šov prostovoljno zapustila Nina, šov zapustiti še ena izmed tekmovalk. Zavladal je strah med dekleti. 

Blaž je začel deliti vrtnice. Prejele so jih Suki, Pia, Žana, Pia G., Tina, Lara in Eva Luna. Na mizi sta bili še dve vrtnici, brez vrtnice pa so še bile Arijanna, Monika in Maja. "Arijanna," je poklical. Simpatični Primorki je odleglo. Z eno vrtnico v roki je okleval med Moniko in Majo. Odločil se je, da domov pošlje Majo. "V šoku sem," je bila presenečena Monika. 

Nihče ni pričakoval Majinega odhoda.
Nihče ni pričakoval Majinega odhoda. FOTO: POP TV

Ob Majinem slovesu je Lara glasno zajokala. Maja pa je priznala, da je prvič v življenju razvila posebna čustva do ženske – katere, preverite na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi vse preostale zamujene oddaje. 

Sanjski moški bo znova na sporedu naslednjo soboto in nedeljo ob 20. uri na POP TV. Kako se bo odvijala ljubezenska zgodba med Blažem in dekleti?

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ssecnik
13. 11. 2022 21.59
+2
mah,ta smrkavc.
Viejo cabron
13. 11. 2022 16.57
+8
Se spomnim ko sem bil star 23-24 let. Bil sem "hormonalni begavček" in za resno zvezo absolutno prezelen. Fant-moški pred 28-30 letom ni sposoben resne zveze vsaj kar se tiče planiranj družine in nasploh skupnega življenja partnerjem. Nekatere od teh žensk so absolutno prestare zanj in njemu bi pasale 18-20 letnice. Sicer pa vsi vemo da je to samo show ampak ljudje kateri pripravljajo take zadeve bi morali izbrati malo bolj starejšega moškega in o takih sanjajo ženske.
peglezn
13. 11. 2022 16.26
+7
Sanjski malinovec in botox račke, bolje bi blo da bi si vsi skupaj mozolje stiskali kot pa tole...
tonko4
13. 11. 2022 15.43
+6
Kakšen moški, to je en mlečnež nedonošeni
tutp
13. 11. 2022 15.35
+15
Punce imajo malce preveč ličil. Pretiravajo. Resen in predvsem PRAVI MOŠKI se ne bi nikoli prijavil v ta šov. Uboga današnja mladina...
tutp
13. 11. 2022 13.56
+14
Če s triindvajsetimi leti ima problem dobiti babo je najbolje da si poišče dedca.....🤣🤣🤣
Dracul Va Domni DinNou
13. 11. 2022 14.35
+10
On je isce babe ampak samopromocijo, prebol
Dracul Va Domni DinNou
13. 11. 2022 16.01
+2
tutp
13. 11. 2022 13.45
+19
Blaž je peljal sredi noči z balonom na zmenek punco. Dekleta se prepirajo v šovu. Menim, da so tako mlade in ženstvene, pa vse umetne. Peroksid, metle na očeh, račja usta. Ogromno make upa, pod tem pa akne. Kako bodo te deklice izgledale, ko bodo stare 40 let??? Posnemajo starlete iz Srbije. Spodaj je članek. Ima ustnice večje od glave. Groza.
tutp
13. 11. 2022 13.35
+14
Še en sin po poklicu ...
tutp
13. 11. 2022 13.35
+8
Nekaj ne razumem. A za dobiti "TISTO" je res potrebno iti v show? Kaj jih ni dovolj povsod naokoli? Kako ste uboge, uboščice...
Psemek_III
13. 11. 2022 13.37
+19
Halo? To so bodoče influenserke in prodajalke češpljic na OnlyFans. Kako pa misliš, da bodo dobile sledilce? Šov Sanjski moški ni pomemben. Tudi moški je daleč od sanjskega.
tutp
13. 11. 2022 13.34
+17
Ta je bil v istem tekmovanju za mistra ali nekaj skupaj s Čeglajem. Upajmo, da ni od njega pobral odnosa do žensk. Drugače pa.....pri 23 sanjski? Resno? In kaj lahko ponudi partnerici? Psihično stabilnost? Življenjske izkušnje? Varnost? Podporo? Dober partnerski odnos? Pa saj je še sam od mleka okoli ust. Kje jih najdete? In potem ga skrivate kot kakšnega hudega svetovnega športnika, igralca ,intelektualca.......in naj mi prosim nekdo odgovori kaj točno pomeni kvalificiran skiper? Hvala.
tutp
13. 11. 2022 13.32
+14
Sanjski moški je zrel moški, ne pa nekdo, ki ima mišice in višino ter nasmeh. To je za mlade frajle, ne za zrele ženske. Pa sanjski moški ima dobro službo/uspešno kariero, zna kuhati, je dal veliko življenjskih izkušenj skozi, zna tehnične stvari.....
NDM
13. 11. 2022 13.12
+5
Ja jaz ze ne bom mogel spat,, ker ne gledam te .......
slimy12
13. 11. 2022 12.46
+12
nabodel bi rad eno čimprej, sej je mlad
Stolček
13. 11. 2022 12.30
+10
Ja nahajpano, res.Prav joking je vse to..🤦😂...Pa dobro no, kaj brez spakedralščin ne gre?!
biser2011
13. 11. 2022 11.51
+11
Blaž, prvo odsluži vojsko, da postaneš "mož postave"................ Včeraj je bila oddaja ENA NA ENA in gospod Jager je dal na znanje , da po vrnitvi iz vojske se je čutil , bolj zrelega in odgovornega. Ampak, to je resnično, ko se podaš od doma od tistih, ki te ščitijo, vsa odgovornost pade nate in si nekako primoran se osamosvojiti. Ampak služenje vojaškega roka ni imelo samo pomen "orožje - vojska" , veliko fantov, ki niso imeli možnosti se šolat, so se v vojski izučili kakšnega poklica....... Ja časi se spreminjajo in s tem tudi vse ostalo...
Stolček
13. 11. 2022 12.01
+13
Biser, prvo si mora vojska sama naredit red in disciplino, da bi lahko to uvajali na drugih. Časi se spreminjajo in mi z njim. Če starši niso naučili svojih otrok discipline in reda, jih tudi vojska ne bo. Zdaj se lahko vsak izšola, brez vojske. Mladina ne bo za interese drugih in nesposobnih politikov kanon futer. Minili so ti časi. Da pa je vse tako, kot pravite, da ni samostojnosti in odgovornosti, pa se zahvalite celotnemu sistemu. Politiki, elita in vse ostalo, so pri tem dober vzor, kako nikjer ni nobene odgovornosti, ko storijo napako.
Mad Max 2
13. 11. 2022 11.45
+12
Jst ne vem,kdo je bl blesav
Darko32
13. 11. 2022 12.10
+4
Aijn Prenn
13. 11. 2022 11.02
+4
Poskušam si predstavljati kako je trpel tam, ko je una lezla v čoln... ;-))
Aijn Prenn
13. 11. 2022 11.03
+5
... Pa veš, da te snemajo, pa veš, da te folk gleda, ti pa bi, pa veš, da ne smeš... ;-))
zennn
13. 11. 2022 10.36
+21
Ta šov je definicija za "cringe" ali krindž. Ko to gledaš, tebe rata sram in bi se zakopal nekam...
ho?emVšolo
13. 11. 2022 10.20
+15
Zanimiva politika, ko se promovira oz. mladim nedolžno odpira (napeljuje) na spolno usmerjenost. Osrednja tekmovalka javno spregovori "tekom oddaje je ugotovila, da ji znajo biti všeč ženske". Kako preprost recept. Promocija?
robespierre16
13. 11. 2022 10.20
+17
Malce pozno, ampak od srca.....😂😂😂😂😂😂😂........k bi una k je bla zmenku, vedla, kaj vse prteče v tisto jezero, ne bi tko veselo in zadovoljno skakala v njega.......😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Psemek_III
13. 11. 2022 13.40
+3
Hajaaahhaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 pa to je noro 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 top 😂😂😂😂😂😂😂😂 bolano 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 čuha puha