Skrito v raju

Gaja Filač: To je bilo popolno delovno okolje

Ljubljana, 22. 01. 2024 12.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Katja Dobrijević
Komentarji
5

5. februarja na POP TV prihaja Skrito v raju, nova slovenska originalna serija, v kateri bosta zablestela Gaja Filač in Matej Zemljič. Snemanje serije je bilo razpeto med Ljubljano in hrvaškim Novigradom, in kot je Gaja povedala v intervjuju, je bilo to delovno okolje popolno. Imeli so morje, sonce, skupaj so živeli, se povezali, kot se sicer morda niti ne bi mogli.

"Fajn je, ker smo zunaj, na zraku, in res je bonus, da imamo morje zraven in se gremo lahko kadar koli vreč vanj. Že večkrat sem rekla, da je to perfekten delovni prostor in je ena res izjemna priložnost, da smo tukaj in da imamo združeno prijetno s koristnim. Jaz sem v bistvu tukaj na dopustu, hkrati pa še službeno sem tukaj," je med intervjujem na prizorišču snemanja serije Skrito v raju povedala Gaja Filač, glavna igralka, ki bo upodobila Laro Dolenc.

Gaja Filač
Gaja Filač FOTO: Luka Kotnik

Pravi, da so sicer imeli zelo prijetno poletno vreme, a da jih vročina ni motila, saj jih je v kampu, kjer so snemali, ščitila senca gosto posajenih borovcev: "Malce bolj zoprno je edino, kadar snemamo kakšne scene na plaži, po možnosti v neoprenih, ker serija vključuje tudi potapljanje in tako naprej. To zna biti malo zoprno, načeloma pa so zelo lepe okoliščine za delo."

Gaja zgodbo serije opiše kot zelo kompleksno, ki se skozi epizode še dodatno zaplete, zato ne dvomi, da se bo gledalcem zdela zanimiva. "V glavnem pa gre o nekih odnosih, ki se zapletejo, prepletejo tukaj v tem kampu, kjer se nahajamo. Kamor vsak lik pride z nekim svojim ciljem, kaj želi doseči, kaj želi početi. Potem pa so te njihove zgodbe med sabo subtilno in malo manj subtilno prepletejo v marsikatere smeri. Tudi ljubezenske in malo nasprotujoče si."

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.