Skrito v raju

'Poslanstvo POP TV je, da ponudi kakovostno lokalno vsebino'

Ljubljana, 18. 01. 2024 10.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Katja Dobrijević
Komentarji
18

Na predpremiernem predvajanju prve epizode nove originalne slovenske serije Skrito v raju je bila tudi Stella Litou, izvršna direktorica CME in direktorica Pro Plus, ki pravi, da je nad serijo več kot navdušena. Poslanstvo medija, kot je POP TV, je prav to – gledalcu ponuditi kakovostno lokalno vsebino.

"Namen našega poslovanja, poslovanja POP TV, je prav to: produkcija izvirnih lokalnih vsebin vrhunske kakovosti, še posebej v sferi zabavnih vsebin. Zato so šovi, oddaje in serije, kot je Skrito v raju, v bistvu razlog, da mi sploh obstajamo. Zato smo tu. Tu smo, da razvijamo, vzgajamo, promoviramo, nadgradimo in potisnemo v ospredje ljudi, s talentom. To velja tako za tiste pred kamero kot za tiste za kamero. Pomembno nam je, da svojim gledalcem ponudimo kakovostno vsebino lokalne narave," je za 24ur.com povedala Stella Litou, izvršna direktorica CME in direktorica Pro Plus ter dodala, da je domača produkcija popolna za dodatno in neinvazivno izobraževanje gledalcev.  

Stella Litou
Stella Litou FOTO: Luka Kotnik

Eden od likov, Lara Dolenc, ki jo igra Gaja Filač, je zelo okoljevarstvena in to skozi svojo zgodbo prikaže na različne načine. In kot je za naš portal povedala Stella Litou, je takšna sporočila gledalcem najbolje posredovati čim manj agresivno: "POP TV in seveda celoten Pro Plus ima veliko odgovornost, da dvigne ozaveščenost o različnih tematikah, tudi o okoljevarstvu in rešitvah, ki jih ponuja. Poskrbeti moramo, da s svojimi vsebinami pritegnemo gledalce in da ob tem tudi poučujemo, da ozaveščamo ljudi o naši prihodnosti. Najlažji način, kako to doseči, je vsekakor skozi našo produkcijo. Tako občinstvo dobi sporočilo, ki smo ga želeli predati, na neinvaziven, organski način. Lahko izobražuješ, ampak lahko ob tem vseeno za seboj potegneš ljudi, jih navadiš na takšno miselnost. In to je vsekakor lažje na nežen način skozi zgodbo." 

Dodala je, da je bila nad videnim navdušena, predvsem je pohvalila kakovostno igro celotnega igralskega ansambla, delo produkcije in scenarij. Serija, kot pravi direktorica Pro Plus, prinaša mlado in simpatično ljubezen, vsekakor pa serija obljublja tudi dramo in malce bolj zapletene komponente znotraj zgodbe: "Najbolj pa navdušujejo posnetki, ki jih je produkcija naredila, saj bomo vse te zgodbe, ki se prepletajo v seriji, spremljali na krasni lokaciji, ki jih gledalec konzumira skozi čudovite posnetke. Vse to so sestavine za uspešen recept in se že zelo veselim, da Skrito v raju pride tudi na POP TV."

 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.