Skrito v raju

Sestrica Maje Zupan igralcem Skrito v raju napisala pisma: Bila je brez dlake na jeziku

Ljubljana, 17. 05. 2024 12.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Katja Dobrijević
Komentarji
8

Majo Zupan lahko v seriji Skrito v raju spremljamo v vlogi Petre, tajnice Julije Steiner, zato smo se z njo lahko družili tudi na dogodku za oboževalce, ki so se želeli srečati z igralsko ekipo izjemno priljubljene slovenske serije, ki jo spremljamo na POP TV. Med oboževalci sta bili tudi njeni mlajši sestri Zala in Mia in ena od njiju je vsakemu igralcu iz ekipe napisala svoje pismo in mu brez dlake na jeziku povedala, kaj si misli o njem oziroma njej. No, bolj o njihovih likih.

Ko se je dogodek na Aleji Sky, kjer so obiskovalci lahko spoznali igralce serije Skrito v raju, končal, so se v zaodrju v bolj mirnem vzdušju družili z igralsko ekipo in z njimi strnili vtise množično obiskanega dogodka. 

Majo Zupan lahko v seriji Skrito v raju spremljamo v vlogi tajnice Petre.
Majo Zupan lahko v seriji Skrito v raju spremljamo v vlogi tajnice Petre. FOTO: Damjan Žibert

Med obiskovalci sta z igralko serije in nekdanjo Miss Slovenijo Majo Zupan prišli tudi mlajši sestrici Zala in Mia, ki nista mogli verjeti, da sta lahko spoznali vse igralce, ki ju vsakodnevno spremljata na POP TV. A to ni vse. Zala se je odločila, da bo vsakemu igralcu napisala kratko pismo. Sicer ni bilo namenjeno igralcu, bolj njihovim likom, a igralci so se na njene besede zelo lepo odzvali, saj se kar niso mogli načuditi iskrenim besedam. 

Pisma za igralce Skrito v raju
Pisma za igralce Skrito v raju FOTO: K.D.

Maja sicer ni vedela, kaj je Zala pripravila za njene soigralce, a je potem v zaodrju videla kup papirjev, na katerih so bila napisana imena likov. "Vedela sem, da je nekaj naredila za igralce, da je imela neka pisma, a sem mislila, da jim je že sama dala. Potem pa sem se tukaj usedla za mizo in videla papirje in na njih imena igralcev. Odprem in vidim podpis Zala Zupan. In so vsi pograbili ta pisma in sem še enkrat premislila, če je to pametno, ker je Zala zelo retorično sposobna in brez dlake na jeziku (smeh). Jim je v pismih povedala vse, kar si misli. Ampak likom, ne zares igralcem." Maja pravi, da je bilo soigralce, ko so brali sestričina pisma, fenomenalno spremljati in videti, kako se odzivajo na iskrene besede 13-letnice.

Edina, ki je ostala brez pisma, je bila Maja. "Ma ne, jaz v njunih očeh niti nisem igralka, sem samo sestrica," je v smehu povedala plavolasa lepotica, ki je sicer zelo vesela, da je lahko sestricama omogočila, da sta naenkrat spoznali toliko njenih soigralcev: "Otrok, sploh ko ima takšno domišljijo in ko pride v prostor, da hoče vse zajeti in postati del zgodbe. Mogoče sta imeli občutek, da če bosta vse videli, vse spoznali, da bosta mogoče malo del serije. To, da sta lahko prišli sem in jih spoznali, jima bo verjetno za vse življenje ostalo v spominu."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sc0rpion
17. 05. 2024 20.49
+1
Izjemno priljubljena serija, dajte no, a se vi hecate. Pri meni v službi ni enega, ki bi pohvalil bodisi scenarij ali pa igro posameznega igralca. Najslabša slovenska produkcija do sedaj. Se lahko " ta priljubljena" serija lahko skrije pred španskimi, mehiškim, turskimi nadaljevankami. Žaj je to zelo kruta resnica.
marakeech
17. 05. 2024 21.13
Kaksna nebuloza. Pri meni v sluzbi tole gleda 3/4 pisarne.
grumf
17. 05. 2024 16.07
Čestitke za profesionalno skrajšan naslov te vesti na prvi strani!
deratizacija
17. 05. 2024 14.45
+1
Ti modeli ne znajo v glavnem niti igrati.
periot22
17. 05. 2024 14.26
+0
Otroški vrtec!
Beuelin
17. 05. 2024 13.40
+5
Ker menda veliko ljudi to gleda, sem včeraj pogledala za dve minuti, da vidim, v čem je čar. Upam, da sem naletela na najslabši kader. Tako slabega igranja že dolgo nisem videla.
papi1
17. 05. 2024 12.38
+3
Tako plehke po mehiških nadaljevankah kopiranih spletk pa še nisem videl.
Kollerik
17. 05. 2024 16.21
+0
Saj lahko zraven gledaš tudi Game of Thrones naprimer. Tisto bo bolj zate in podobne intelektualce :)