1°C

Glasuj za svojega favorita!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
24
V petih polfinalnih oddajah gledalci glasujete za svoje favorite, ki se bodo v finalni oddaji potegovali za naslov zmagovalca šova Slovenija ima talent.

Glasovanje se bo vsak teden začelo v petek z najavo v oddaji 24UR POP IN in bo potekalo vse do konca oddaje v nedeljo, ko konec glasovanja naznanita voditelja. Prvo glasovanje se je pričelo v petek, 5. 11. 2021, za tekmovalce četrtega polfinala pa lahko začnete glasovati v petek, 26.11. V finalni oddaji bo glasovanje potekalo za zmagovalca šova Slovenija ima talent.

Kdo bo dobil vstopnico za finale?
Kdo bo dobil vstopnico za finale?FOTO: POP TV

Izmed vseh, ki boste glasovali, bomo vsak teden izžrebali nagrajenca, ki bo prejel 1.000* evrov. Med vsemi prispelimi glasovi bomo v finalni oddaji izžrebali nagrajenca, ki prejme Novi Volkswagen Polo**.

Nagrajenec, ki prejme 1.000 EUR je:

7. 11. 2021 Tina Tomše, Velika Dolina

14. 11. 2021 Erna Kolenc, Branik

21. 11. 2021 Mia Matjaš, Muta

Novi Volkswagen Polo
Novi Volkswagen PoloFOTO: POP TV

Nagrajenec tedenskega glasovanja, ki prejme 1.000 evrov, bo objavljen po nedeljski oddaji v živo, in sicer v drugem oglasnem bloku oddaje Štartaj, Slovenija!, ki sledi, in najpozneje do torka prihodnjega tedna na straneh slovenijaimatalent.si.

Sodelujejo lahko uporabniki Telekoma Slovenije, A1, Telemach in T-2.

Cena oddanega glasu je 1,99 EUR z DDV.

Splošni pogoji sodelovanja za uporabnike Telekom Slovenije
Splošni pogoji sodelovanja za uporabnike 090
Splošni pogoji sodelovanja za uporabnike A1
Splošni pogoji sodelovanja za uporabnike Telemacha
Splošni pogoji sodelovanja za uporabnike T2

* Denarno nagrado podarja PRO PLUS. Izplačilo denarne nagrade bo PRO PLUS izvedel najkasneje v 14 dneh po predvajanju oddaje. Znesek nagrade predstavlja bruto vrednost, kar pomeni, da izplačevalec izplača dosežen znesek, zmanjšan za znesek davka, katerega izplačevalec odvede in nakaže kot akontacijo dohodnine. Prejemnik izrecno dovoljuje, da se osebni podatki (ime, priimek, naslov, telefonska številka, EMŠO, davčna številka in številka osebnega računa) uporabijo v namen, zaradi katerega so bili dani – izplačilo nagrade.

** Srečni dobitnik finalnega žreba prejme Polo Life 1.0 TSI, 70 kW/95 KM, ki ga podeli Porsche Slovenija d. o. o., Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana. Nagrajenec, ki je izžreban, mora po 105. členu (3. odstavek) in 131. členu zakona o dohodnini pred prevzemom avtomobila plačati akontacijo dohodnine.

Slovenija ima talent
Slovenija ima talentFOTO: POP TV