Slovenija ima talent

Njen največji strah je, da bi ji spodrsnilo!

Ljubljana, 17. 12. 2018 12.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

24-letna plesalka Tjaša Dobravec iz Bohinjske Češnjice je Sloveniji že dokazala, da zelo dobro obvlada zahtevne in vratolomne 'zračne akrobacije', a vseeno za finale pripravlja še večje presenečenje.

24-letna Tjaša Dobravec pravi, da bi bila zmaga v finalu nagrada za njeno težko preteklost in bi jo porabila za nadaljne izobraževanje ter finančno pomagala mami.
24-letna Tjaša Dobravec pravi, da bi bila zmaga v finalu nagrada za njeno težko preteklost in bi jo porabila za nadaljne izobraževanje ter finančno pomagala mami. FOTO: Miro Majcen

Simpatična Tjaša v finalu stavi na to, da bodo ljudje občutili njeno močno željo in trdo delo, hkrati pa uživali tako kot med nastopom uživa sama. "Seveda bom poskrbela za presenečenje in bom pokazala nekaj novega. Moje priprave na finale so seveda stresne, saj sem si postavila nov izziv, zato v dvorani preživljam ure in ure," prizna Tjaša, ki jo je najbolj strah, da ji kdaj spodrsne, čeprav verjame vase in svoje sposobnosti. "Samozavest mi vliva to, da mi je, kljub temu da sem samouk, uspelo. Tudi to, da ljudi, ki trenirajo toliko različnih stvari, res ni veliko," še doda Tjaša, ki pri svojih nastopih nima nobenega amuleta za srečo. 

Tjaša je v šovu Slovenija ima talent spregovorila o svojem boju z bulimijo, v svoji finalni točki pa bo odprla vrata v preteklost in delila še eno od svojih težkih zgodb. "Po težki preteklosti bi bila zmaga kot nagrada za ves trud. Mami bi odplačala kredit ostalo pa porabila za pridobivanje novega znanja, ki bi ga naprej predajala ljudem v Sloveniji," je še priznala Tjaša, za katero bodo v finalu navijali številni. "Seveda moja družina in upam, da cela Gorenjska ter tudi drugi ljudje, ki so mi že izkazali podporo. Hvala vsem." 

Pred uradnim glasovanjem v finalu, ki si ga bomo na POP TV lahko v živo ogledali v nedeljo, 23. decembra, ob 20. uri pa lahko zmagovalca napoveste v anketi TUKAJ. Tisti, ki bo pravilno uganil, kdo je zmagovalec, in bo izbran, dobi nagrado.

Slovenija ima talent
Slovenija ima talent FOTO:
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.