Slovenija ima talent - Tekmovalci

Ahmed Kullab

Ljubljana, 13. 11. 2023 05.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

31-letni Palestinec, ki je na avdicijski oddaji s svojo točko ganil vse žirante, v jok pa spravil predvsem Marjetko, pravi, da je izjemno hvaležen za priložnost za nastop in lepe komentarje. Rad pomaga ljudem in tudi s svojo točko je pomagal, saj je pripovedoval zgodbo svojega naroda. Kako se bo njegova odrska zgodba nadaljevala, preverite v nedeljo na POP TV v tretji avdicijski oddaji.

Starost: 31 let

Kraj bivanja: Ljubljana

AHMED ZLATI GUMB
AHMED ZLATI GUMB FOTO: POP TV

Kakšna je tvoja zgodba?

Moj ime je Ahmed Kullab, sem plesalec in cirkusant iz Palestine. Leta 2010 sem se začel ukvarjati s cirkusom, dve leti kasneje pa s plesom. Sem trener akrobatike in izvajalec ter kombiniram breakdance s sodobnim plesom. Nastopam že 11 let. Pred dvema letoma sem prišel v Slovenijo kot prostovoljec v organizacijo Skala in cirkus Fuskabo ter še vedno živim tukaj kot prostovoljec (trener cirkusa in izvajalec).

Opiši svojo družino.

Imam eno najlepših družin na svetu, moji starši so iz Palestine in živijo v svoji hiši z mojim starejšim bratom v Palestini, moj oče dela kot popravljavec, mama pa ne dela in imam dva brata in dve sestri. Smo v zelo dobrih odnosih in se slišimo prav vsak dan. 

Opiši se: 

Če bi govoril o sebi, bi rekel, da sem miren in rad počnem nore stvari in rad sem zaposlen. Ponosen sem nase, ker sem dobil zlati gumb, s čimer sem osrečil svojo družino. Pomoč ljudem je zame ena izmed najpomembnejših stvari, zaradi katerih se vedno počutim dobro.

Kaj vam je v življenju najpomembnejše?

Zame so pomembne tri stvari: poštenost, moja družina, prijatelji.

Kaj te osrečuje?

Pomagati ljudem, tudi če jih ne poznam. 

Zakaj si se prijavil na Slovenija ima talent?

Prijavil sem se na razpis Slovenia got talent, ker sem čutil, da lahko tu delim svojo zgodbo in lahko več govorim o svoji državi ter dosežem več ljudi, da delijo svoje ideje in pokažejo svoj talent, drugi razlog pa je, da so moja družina in moji prijatelji in ljudje, za katere mi je mar, ponosni name.

Kaj praviš na svoj avdicijski nastop?

Bil sem zadovoljen s svojo predstavo in res je bilo stresno biti na odru Slovenija ima talent. Zame je to bila odlična in zelo velika izkušnja. Res mi je všeč, toda 20 minut, preden sem šel na oder, sem bil zelo živčen, tudi ko razmišljam o tem, kako se bodo sodniki in občinstvo odzvali na mojo točko.

Katerega žiranta si se najbolj bal?

Plesalcev, Ane in Andreja, ker sta profesionalna plesalca in vesta vse o plesu. Morda sem se malo bal, da jima ne bo všeč moj stil plesanja. 

Kateri komentar se te je najbolj dotaknil?

Vsi komentarji žirantov so bili zame veliko presenečenje. Sploh tisti od Ladota, ki ga ne bom pozabil, ko je rekel, da takšne točke ne vidiš velikokrat na takšnem odru. Počutil sem se, kot da sem res pustil pečat. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3