Slovenija ima talent - Tekmovalci

Tatjana Gajanović

Ljubljana, 27. 11. 2023 05.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Tatjana Gajanović je plesalka in koreografinja, ki se opisuje kot iznajdljiva, vztrajna in optimistična oseba. Pravi, da sicer pogosto deluje hladno in ne izkazuje svojih čustev, a se v njej skriva bolj nežna različica. Sebe brez zadržkov izraža v plesu, kjer si upa biti to, kar je.

Starost: 33 let

Kraj: Ljubljana

Tatjana Gajanović
Tatjana Gajanović FOTO: POP TV

Moja zgodba:

Pri 15 letih sem se preselila v Slovenijo in začela obiskovati srednjo šolo v Velenju. Po nekaj letih sem začela trenirati jazz in intenzivno delati na tem, da postanem 'nekdo' v plesnem svetu. Skozi leta je moj cilj večinoma ostal isti, ampak sem se iskala kot plesalka in oseba. Čeprav sem že veliko dosegla, se ta pot nadaljuje tudi danes. 

Kateri poklic opravljaš?

Trenutno sem koreografinja in plesna učiteljica. 

Opiši svojo družino.

Moja starša prihajata iz Srbije. Oče je strojni inženir, delala sta skupaj v enem podjetju. Ne živimo skupaj, moji starši živijo v Izoli, jaz pa v Ljubljani. Bližje sta moji sestri, ki prav tako živita na morju. Z družino sem si zelo blizu, je pa res, da se ne vidimo dovolj pogosto zaradi dela. 

Kaj počneš v prostem času? Kaj te še veseli poleg talenta, s katerim si nastopila v oddaji Slovenija ima talent? 

Prostega časa je včasih zelo malo, ampak iskreno imam zelo rada skincare oz. kar koli se tiče nege obraza. Veliko berem o tem, pomagam tudi prijateljicam, da si izberejo prave izdelke zase. Poleg plesa je to druga stvar, ki ji rada namenim čas. 

Opiši se.

Zelo sem odločna, predana temu, kar delam, in vztrajna. Česar koli se lotim, se vedno potrudim maksimalno. Delujem hladno in pogosto ne izkazujem svojih čustev, ampak znotraj se zagotovo skriva bolj nežna različica mene. Najbolj ponosna sem na to, da v tem svetu, polnem informacij, distrakcij in zmede, sledim sebi in ohranjam avtentičnost. Strah me je staranja. Bolj je povezano s tem, da mi ne bo uspelo uresničiti svojih sanj. 

Kako bi se opisala s tremi besedami? 

Iznajdljiva, vztrajna in optimistična.

Kaj je na tebi najbolj posebnega in zanimivega? Kaj te loči od ostalih? 

Verjetno moja osebnost. Loči me to, da si upam biti jaz in da izražam sebe brez zadržkov. Verjetno se to tudi odraža v mojem plesnem stilu.

Kaj ti v življenju predstavlja največji stres? 

Ko imam vizijo za kakšno koreografijo ali projekt, a se ne izide tako, kot sem si zamislila. Znam biti zelo slabe volje zaradi tega. 

Zakaj si se prijavila na Slovenija ima talent? 

Odločitev je padla v sekundi. Zato ker sem dobila idejo oz. vizijo, ki sem jo želela predstaviti na tem odru. In to ne samo eno, ampak vse tri ... 

Kaj domači pravijo na to, da si se prijavila v oddajo Slovenija ima talent? 

Niso bili navdušeni na začetku. Ni mi bilo pomembno. Me pa vsi tako dobro poznajo, da vedo, če se za nekaj odločim, je to to. 

Imaš izkušnje z nastopanjem na velikem odru? 

Imam ja, ampak za Slovenija ima talent je drugače. To je osebni projekt, ki mi pomeni veliko več kot kar koli drugega do zdaj. 

Katerega žiranta si se najbolj bala in zakaj? 

Bala se nisem nobenega, najbolj sem se pa veselila komentarja Lada Bizovičarja. 

Kateri komentar žirantov se te je najbolj dotaknil?

Marjetkin. Da sem uspela umetnost in ples z nastopom nekako dvigniti na višjo raven.

Če bi osvojila glavno nagrado 50.000 evrov, bi ... 

To investirala v sebe in popeljala svojo plesno kariero na čisto drugo raven. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.