Slovenija ima talent

Sticky: Naše misli so usmerjene v naslednji projekt

Ljubljana, 23. 11. 2023 18.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav se jim ni uspelo uvrstiti v veliki finale, plesalci skupine Sticky niso razočarani. Z nastopom so več kot zadovoljni, odzivi slovenskega občinstva pa so izjemno pozitivni. Zaupali so nam, kaj pripravljajo v naslednjih mesecih in komentar katerega sodnika se jim je najbolj vtisnil v spomin.

"Na odru je bilo noro. Energija občinstva nas je popolnoma prevzela in s tem smo še več dali od sebe," je za naš portal dejal Benjamin Xhaferi. Plesalci so bili z nastopom zadovoljni, že preden so ga videli. "Nastop je bil top. Sploh, ko smo videli stoječe ovacije publike v studiu. Takoj, ko smo prišli z odra, smo se objeli in si čestitali za izjemen nastop.  Čeprav se še nismo videli, smo vedeli, da je bil nastop noro dober, ker smo to čutili na odru. Ko se čutimo med točko, potem vemo, da je nastop dober."

Da so bili zares dobri, potrjujejo tudi odzivi ljudi in komentarji žirije. Najbolj se jim je v spomin vtisnil komentar Marjetke Vovk. "Zapomnili smo si komentar Marjetke, ko nam je povedala, da če bi začela znova in s plesno kariero, da bi z veseljem bila del Sticky skupine." Čeprav se jim ni uspelo uvrstiti v veliki finale, plesalci niso razočarani.

"Vzhičeni smo bili, da bi vam pokazali še eno točko, pa se je žal drugače izpeljalo. Za nas je že mala zmaga to, da smo navdušili publiko in da smo lahko pokazali svojo nalezljivo energijo. To je bil le eden izmed projektov, ki jih imamo, in naše misli so že osredotočene na naslednji projekt," še obljubljajo in razkrivajo načrte za prihodnost: "Plesati, plesati in še enkrat plesati. Ob tem pa neizmerno uživati. To je to ... Mnogi odri nas še čakajo in neizmerno se jih veselimo. Naprej na nove dosežke in zmage." 

Slovenija ima talent

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rogla
23. 11. 2023 20.43
+1
Kuhinja brez usposobljenih kuharjev (beri: izbiralcev "talentov" in motečih voditeljev in žirantov.
rogla
23. 11. 2023 19.44
+3
Kvaliteta oddaje je na zadnjem mestu!