Slovenija ima talent

Tjaša Dobravec po šovu Slovenija ima talent uresničuje svoje sanje

Ljubljana, 30. 04. 2021 11.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Petra S. Zabavnik
Komentarji
7

Zmagovalka sedme sezone šova Slovenija ima talent je trenutno na Portugalskem, kjer se posveča svojim načrtom, ki jih je pričela uresničevati ravno na odru priljubljene oddaje. Ker so prijave za največji televizijski šov talentov odprte, si želi, da se svojih sanj na odru Talentov dotaknete tudi vi.

Tjaša Dobravec, ki je slovensko publiko navduševala v sedmi sezoni šova Slovenija ima talent, nadaljuje svojo začrtano pot. Po tem, ko se je razveselila zmage pred slovenskim občinstvom, je korak za korakom pričela uresničevati svoje sanje, del katerih pa je tudi šolanje na Portugalskem. 

''Trenutno sem na cirkuškem šolanju na Portugalskem. Vmes pa načrtujem tudi projekte za prihajajoče poletje in tudi zimo,'' nam je zaupala Tjaša, ki natanko ve, kaj bo počela v prihodnjem letu: ''Ko leta 2022 zaključim šolanje, se bom posvetila težko pričakovanemu projektu s Cirque du Soleil.''

Tjaša Dobravec je s pomočjo šova Slovenija ima talent posegla po zvezdah.
Tjaša Dobravec je s pomočjo šova Slovenija ima talent posegla po zvezdah. FOTO: osebni arhiv

Tjaša pravi, da je na svoji poti, ki se je pričela na odru Talentov, dosegla že ogromno manjših ciljev, izredno ponosna pa je na večje nastope in sodelovanje pri projektih z ljudmi, ki jih ceni že od nekdaj.

 ''Lahko rečem, da vse poteka tako, kot mora, moje sanje se uresničujejo korak za korakom,'' zadovoljno ugotavlja umetnica, ki si želi v prihodnosti po izkušnji s Cirque du Soleil najti pravi sodobni cirkus, s katerim bi lahko nastopala po vsem svetu.

Svoj talent je predstavila tudi v nemški različici šova.
Svoj talent je predstavila tudi v nemški različici šova. FOTO: osebni arhiv

Ob tem pravi, da je za svojo lepo zgodbo, ki jo piše trenutno, hvaležna tudi šovu Slovenija ima talent. ''Oddaja mi je prinesla prepoznavnost, možnost za uresničitev želje po šolanju, ogromno izkušenj z javnim nastopanjem, možnost sodelovanja s priznanimi umetniškimi vodjami in še bi lahko naštevala,'' priznava.

Dobravčeva pravi, da je bilo sodelovanje na odru Talentov zanjo izredno pozitivna izkušnja, zato bi prijavo v oddajo priporočala vsem, ki čutijo, da bi jim ta korak v življenju lahko pomagal. 

Prijave za osmo sezono šova Slovenija ima talent, ki je lahko tudi tvoja odskočna deska za kariero ali nov pokoronski začetek, so odprte. Opogumi se in postani nova slovenska zvezda. Prijavi sebe, družinskega člana, partnerico ali ljubimca, soseda ali prijatelja.

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

gorencdask
30. 04. 2021 13.44
+3
Poznam način, kako prideš do takega statusa in ni lahko. Bravo Tjaša, kar naprej tako, sledi svojim sanjam, sem 100% prepričan, da je vloženega ogromno truda in odrekanja. Saj pravijo že dolgo, uspeh je 10% talent in 90% delo.
akize
30. 04. 2021 13.09
+0
Zasedena
30. 04. 2021 12.52
-4
ponavadi je tak da tisti ki dejansko zna nekaj posebnega in se tega ne uci tega ne jemlejo kot talent . to ko se nekdo nekaj uci pac ni talent za moje pojme.. malo zgreseno vse skup
oježeš
30. 04. 2021 13.09
+6
Tudi talenti se imajo veliko za učiti in naučiti. Razlika je le v tem, da se lažje in hitreje naučijo. Uči se pa človek celo življenje.
KaiC
30. 04. 2021 13.32
+1
Pokaži mi enega uspešnega talentiranega človeka, ki je dosegel karkoli brez vaje in učenja. Kot je oježeš napisal, talent sam po sebej ne pomeni kaj dosti. Je dobra stvar če ga imaš, ni pa nikoli bil in nikoli ne bo edino kar je potrebno za uspeh in rast (vključeno tudi razvoj veščin) človeka. Bodi si v umetnosti (pevci, plesalci, slikarji,...), v športu (nogometaši, smučarji, tenisači,...) kot tudi v naravoslovnih vodah (matematičarji, fiziki, lingvisti, ...)
borec91
30. 04. 2021 14.21
+3
ce ni pravega talenta se lahko ucis in ucis a glih vrhunskega uspeha ne bo
JApajaDAja
30. 04. 2021 12.36
+7
bravo slo dekle, živi svoje sanje !