Slovenija ima talent

Za acapella zbor je meja samo nebo!

Ljubljana, 06. 12. 2018 10.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Talentirana dekleta, stara od 11 do 23 let že šet let sodelujejo v acapella zboru Letim. Želijo si, da bi jih videlo širše občinstvo, kar jim je šov Slovenija ima talent zagotovo omogočil. Energične, zabavne in s srcem na pravem mest, so dekleta dokazale, da ima tudi Gorenjska inovativen zbor, ki se zabava in združuje mlade ljudi.

Acapella pevke priznavajo, da so se na polfinalni nastop dobro pripravile, tudi s pomočjo strokovnjakov za nastopanje.
Acapella pevke priznavajo, da so se na polfinalni nastop dobro pripravile, tudi s pomočjo strokovnjakov za nastopanje. FOTO: POP TV
Energična dekleta, ki prihajajo iz različnih vetrov Gorenjske, se že neizmerno veselijo svojega nedeljskega polfinalnega nastopa. "Na avdicijskem nastopu smo zelo uživale, ker pa smo za polfinalni nastop res želele pričarati nekaj posebnega, so bile naše priprave zelo intenzivne. Vadile smo tudi na odru Gledališča Toneta Čufarja, ter k sodelovanju pri pripravah povabile tudi  trenerko javnega nastopanja Nino Smole, s katero smo izvedle  delavnico o govorici telesa in obvladovanju treme. Naš nedeljski nastop bo zares nekaj posebnega, saj bomo izvajale avtorsko skladbo Nataše Vester Trseglav, ki je hkrati naslovna skladba muzikla Za zmeraj, ki poteka v gledališču Toneta Čufarja," so povedala dekleta, ki v teh dneh še posebej pazijo na svoje glasilke. "Upoštevamo nasvete dihanja s prepono in pazimo, da se ne prehladimo."
 
Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.

Dvaindvajset mladih acapella pevk pravi, da jim največ pomeni kritika najbližjih, ker so to osebe, ki jih najbolje poznajo in vedo česa smo sposobne. "Zelo rade nastopamo in prav zaradi šova Slovenija ima talent smo dobile tudi že nekaj ponudb, zato že komaj čakamo novih nastopov," še dodajo dekleta, ki so sicer skromna, vendar verjamejo v rek 'nebo je meja'. "Nikoli ne vemo, kaj nam prinese življenje. Upamo pa, da čim več," še priznajo punce, ki srčno upajo, da bodo v nedeljo povezale Gorenjsko in dale vse od sebe.

Slovenija ima talent
Slovenija ima talent FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.