Slovenija ima talent

Za De Liri bo z razlogom navijal tudi Tim Kores - Kori

Ljubljana, 04. 11. 2021 15.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V prvi polfinalni oddaji priljubljenega šova Slovenija ima talent bosta to nedeljo zvečer nastopili tudi glasbenici Zala in Julija, ki nastopata pod imenom De Liri. Zanju bo še posebej navijal priljubljen radijski voditelj in glasbenik Tim Kores - Kori, saj je brat enega in fant drugega dekleta.

Talentirani mladi glasbenici, ki nastopata pod imenom De Liri, se že zelo veselita nedeljskega polfinalnega nastopa.
Talentirani mladi glasbenici, ki nastopata pod imenom De Liri, se že zelo veselita nedeljskega polfinalnega nastopa. FOTO: Damjan Žibert

Mladi glasbenici Zala Kores in Julija Bratec Veleski sta se širni Sloveniji predstavili v zadnji avdicijski oddaji priljubljenega šova Slovenija ima talent in se tudi uvrstili v polfinale. Glasbenici se že vneto pripravljata na polfinalni nastop, ki bo spet nekaj posebnega, zanju  pa bo še posebej navijal priljubljeni voditelj in glasbenik Tim Kores - Kori. Znani Mariborčan je namreč Zalin brat in Julijin fant. "Normalno, da sem bil zelo vesel njune uvrstitve v polfinale, saj obema privoščim, da jima uspe. Obe sta super punci, obe zelo talentirani,  zato si želim, da uspeta v tem, kar najraje počneta, in ju 100-odstotno podpiram. Čeprav ničesar ne skrivam, nočem, da ima moje ime kakršen koli vpliv na njuno kariero, vsak se mora sam dokazati, pa če je njihov foter predsednik Amerike (smeh). Zala in Julija se poznata že od mladih nog, veliko sta se družili, vedno sta se razumeli in obe sta super punci, za moje pojme bistveno pogumnejši, zrelejši, samozavestnejši in iskrenejši, kot sem bil sam na začetku svoje kariere. Če jima lahko pomagam s kakšnim nasvetom, tudi pomagam, čeprav jima grem prej na živce, če zraven preveč pametujem. Zato je prav, da sami pokažeta, kaj zmoreta. Vsak je sam svojega uspeha kovač," nam je zaupal Kori. 

Priljubljeni radijec in glasbenik Tim Kores - Kori je Zalin brat in Julijin fant.
Priljubljeni radijec in glasbenik Tim Kores - Kori je Zalin brat in Julijin fant. FOTO: osebni arhiv

Sicer pa se duo De Liri že vneto pripravlja na polfinalni nastop, ki se ga, kot sta povedali sami, že zelo veselita. Upata, da bosta na polfinalnem odru zasijali. Zanju pa bo najbolj navijal prav Kori. "Pričakujem, da bosta super izpeljali točko, saj vem, da znata, ker ju tu in tam poslušam na vajah. Res se trudita, zato ne dvomim, da jima bo uspelo. Držim pesti, noge, glavo ... kar pač lahko," je še v smehu priznal Kori. 

Več novic iz zakulisja šova najdete na slovenijaimatalent.si.

Slovenija ima talent
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Andrej Volaj
04. 11. 2021 20.36
Svetlana na brezovi metli
04. 11. 2021 18.55
+0
PA koji K. je ta Kori
Tone 12345
04. 11. 2021 17.55
-2
Kori je faca!s tisto znano priredbo jaz sem Kori !mega komad
Svetlana na brezovi metli
04. 11. 2021 18.58
-1
Paine
04. 11. 2021 17.15
-3
Od naslova sem dobil diarejo.
Slovenka2022
04. 11. 2021 16.46
+4
Navijam za njiju👌👌💪💪....