Slovenija ima talent

Zanjo bodo navijali tudi v Amsterdamu

Ljubljana, 18. 12. 2018 11.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

22-letna pevka Tjaša Fajdiga, ki živi in študira glasbo v Amsterdamu, je navezana na svojo družino in ljubi dramo. Pevka se finalne oddaje že zelo veseli, tudi zato, ker bo zaradi tega priletela nazaj v Slovenijo.

Simpatično pevko Tjašo je najbolj strah tega, da ne bi navdušila gledalcev.
Simpatično pevko Tjašo je najbolj strah tega, da ne bi navdušila gledalcev. FOTO: Miro Majcen

Očarljiva pevka Tjaša bo v svojem finalnem nastopu stavila na zabavo, sproščenost in nepozaben dan, hkrati pa že komaj čaka, da v živo spozna vse finaliste. "Moj finalni nastop bo presenečenje in presenečenj se ne razkriva. (smeh) Lahko povem le to, da bo šlo na odru za preživetje," je skrivnostna Tjaša, ki se teden pred finalno oddajo šova Slovenija ima talent bori z močnim prehladom, zato so njene priprave potekale leže ter v družbi ingverjevega čaja in limon. "Prava zabava se šele začenja, ko pridem nazaj k močem in seveda v Slovenijo. V bistvu že komaj čakam, da pridem domov. To pomeni intenzivna vaja koreografije, vaje za glas in ponovno sprehajanje na okrog v visokih petah."

Vsi nastopi in vse oddaje Slovenija ima talent vas čakajo na VOYO.

Simpatična Primorka priznava, da jo je glede finala strah nekaterih stvari, na katere pa poskuša ne misliti. "Strah me je, da me glas po prehladu ne bo še čisto ubogal, da se na odru mogoče spotaknem, pozabim besedilo,... najbolj pa tega, da gledalcev ne bi navdušila," prizna Tjaša, ki dodaja, da ji samozavest pri nastopu daje to, da nima česa izgubiti. "To bo ponovno pridobivanje izkušenj, premikanje meja poguma in spoznavanje novih ljudi. Sedaj že poznam potek celotnega procesa ustvarjanja oddaje, oder Talentov in res super kreativno ekipo, ki pri ustvarjanju oddaje pomaga. To bo še en zanimiv dan. Samozavest mi seveda dajejo tudi vsi prijatelji, družina in seveda navijači, ki mi stojijo ob strani in me podpirajo," pravi Tjaša, ki za srečo ob sebi nosi posebno verižico. "Podarila mi jo je mamina teta, ki me je kot majhno punčko čuvala. Ona je bila zame velika vzornica in je še vedno vir inspiracije, čeprav je ni več med nami."

Za 22-letno Tjašo bodo seveda navijali vsi kolegi iz osnovne, srednje šole, njena kamniška družba, družina in pa seveda vsa Vipavska dolina. "Kolegi iz Kamnika me bodo prišli tudi podpret v studijo, kot so me že prišli med polfinalno oddajo. Finalno bitko bo spremljalo tudi pol Amsterdama," še v smehu prizna Tjaša, ki pravi, da bi ji zmaga pomenila možnost nadaljnjega študija v tujini, saj si magisterij želi delati v Londonu na šoli muzikla.

slovenija ima talent, napovej zmagovalca, pasica

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

NDM
18. 12. 2018 12.18
+7
in zirijo ki daje solane glasove naprej....
Burt
18. 12. 2018 12.11
+4
Pr nas navijamo za take na ić