Slovenija ima talent

Zaradi oddaje se mu je spremenilo marsikaj

Ljubljana, 04. 12. 2018 14.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Simpatičen in skromen mladenič Alen Robnik je Sloveniji dokazal, da je drugačen, ima poseben glas in svojo glasbo želi predstaviti širši publiki. Skromen v vseh pogledih, je hvaležen, da se mu je zgodila oddaja Slovenija ima talent.

Slovenija ima talent 2018
Slovenija ima talent 2018 FOTO: POP TV

24-letnega natakarja iz Maribora prijatelji opisujejo kot iskrenega, preprostega in zadržanega, a ko zapoje, zapoje s srcem. Alen Robnik svoje dni do polfinalnega nastopa opisuje: "Vaja, vaja, vaja in veliko stresa. (smeh) Priprave so v teku, morem priznati, da vadim veliko več kot ponavadi, lahko bi rekel, da skoraj spim s kitaro," prizna nasmejani Alen, ki dodaja, da raje poje v angleškem jeziku. "Odkar pomnim, sem se raje in lažje izražal v angleščini kot slovenščini. Izražanje tega, kar čutim, se mi zdi dosti lažje. Seveda pa pišem in pojem tudi slovensko glasbo."

Zamujene oddaje vas čakajo na VOYO.
Štajerski pevec priznava, da bi v primeru zmage, z glavno nagrado pomagal mami. "S tem hočem povedati, da bi rad povrnil mami vse, kar je naredila zame. Se mi zdi, da bi to pomagalo njej, da ne bi rabila več delati toliko kot zdaj, saj se še sama bori z boleznijo, zaradi katere so nam normalne stvari dosti težje. Pomagal pa bi si tudi pri glasbeni karieri, saj bi mi denar olajšal pot pri ustvarjanju glasbe." Za svojo zvrst glasbe bi se težko opredelil, saj uživa v vseh zvrsteh, čeprav se bolj nagiba k indie rocku in popu. Tudi glede svojega unikatnega vokala ima skromno mnenje. "Meni se zdi, da moj glas ni nič kaj boljši od drugih. Mi je pa zanimivo in nekaj novega ter nepredstavljivega, da to v meni opazijo drugi ljudje. Tega sem seveda neizmerno vesel." 

Alen, ki dela kot natakar, pravi, da mu je oddaja Slovenija ima talent spremenila življenje. "Zaradi oddaje se mi je spremenilo marsikaj. Opazil sem, da je ljudjem všeč to, kar delam. Ljudje me tudi prepoznajo, me podpirajo in to je neopisljivo. Minulo soboto sem imel tudi svoj prvi samostojni nastop, za kar se morem zahvaliti moji šefici Devani in ekipi Nane, da so mi to omogočli," še doda Alen, ki pravi, da v gostinstvu tudi sicer uživa. "Gostinstvo imam rad in delam to z veseljem, tako da, tudi če mi glasba odpre kakšne večje poti, bo del mene vedno ostal v gostinstvu." 

Slovenija ima talent
Slovenija ima talent FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AyrtonS
04. 12. 2018 16.38
+2
meni se zdi ta oddaja že tako izpeta, izžeta in nadvse nezanimiva,...vse je kar nekaj na silo...se obnašamo kot da ima slovenija 20 mio ljudi in da talenti kar vrejo iz ničega..
KOMET.68
04. 12. 2018 16.32
+4
Voditelja sta katastrofalna , slabše ne more bit.