Super par

Melita in Silvo: Vsak mora sam s sabo živeti

Ljubljana, 08. 06. 2023 13.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Da mora vsak živeti sam s sabo, Silvo in Melita, ki sta se od šova Super par poslovila po napornem dvoboju tik pred finalom, odgovarjata na vprašanja o tem, kako sta se počutila zaradi spletkarjenja sotekmovalcev. Zaupala sta nam še podrobnosti o odnosih s sotekmovalci, izzivih, pa o tem, kako vse skupaj doživljata zdaj, ko sta doma in si lahko ogledata še izjave drugih parov pred kamerami.

Tik pred finalom sta se od šova Super par po napornem dvoboju poslovila Silvo in Melita. Par je dokaz, da leta niso ovira za vrhunsko opravljanje izzivov in da se brez težav postavita ob bok mlajšim tekmovalcem. Vseeno pa je izziv, ki ga je omadeževalo goljufanje, pustil grenak priokus, saj so se takrat praktično vsi, razen Eve in Raleta, obrnili proti njima. "Ni bilo prijetno ... Bilo je grozno," je Melita zaupala, kako se je počutila med 'zloglasnim' izzivom, v katerem so Ajda, Indira in Žanet z zanosom nalagale breme Silvu, ki je na koncu v rokah dolgo držal več 10 kilogramov. "Pred izzivom sva čutila, da nekaj pripravljajo, da se nekaj dogaja, da nisva zaželena ... Borče in Laura sta naju dobronamerno opozarjala, pa kar nisva verjela," je dejala Melita. Kot je pojasnila, je čutila stisko. Računala je, koliko ima sploh denarja na voljo in koliko ga imajo ostala dekleta skupaj. "Seveda sem morala ubrati neko taktiko, da bi pomagala Silvu. Predvidevala sem, da bo Luka najšibkejši." Kot je še dodala, jo je presenetilo, da je Indira tako sodelovala. "Eva pa – zaradi česar koli že se je tako odločila, se je odločila prav. Z njene strani je bilo vse pristno. Nisem presenečena, da je to storila (ni sodelovala v spletki, op. p.), ona ni preračunljiva."

Melita Biserkova in Silvo Bezjak
Melita Biserkova in Silvo Bezjak FOTO: POP TV

Se Ajda in Luka ne želita ali ne upata soočiti s Silvom in z Melito?

Silvo in Melita pravita, da ne gojita prav nobene zamere do nikogar iz šova. "Kar se je dogajalo v šovu, je ostalo v šovu," je pojasnil Silvo. "Ni bilo vedno lepo, ampak ko se je šov končal, sva se z vsemi pogovarjala. Povezala sva se z Maticem za treninge, jaz z Indi, še na jadranje smo šli skupaj. Kar je bilo v šovu, je bilo," je dodala Melita. Nista pa vzpostavila odnosa z Lukom in Ajdo. Silvo: "O njima nimava besed. Da nista želela biti z nama v studiu pri 'Super par: v troje' ... Očitno nama ne upata pogledati v obraz. In njuna izjava, da sta se počutila ogrožena in sta se branila? Branila pred nama? Saj nikomur nisva želela nič slabega."

Šov se je snemal že pred časom. Kot sta povedala Melita in Silvo, sta takrat, ko sta se vrnila v šov kot 'odpadnika', čutila, da nista dobrodošla. Sta pa še bolj presenečena zdaj, ko gledata posnetke za nazaj in slišita ter vidita še vse izjave in spletke, ki so se dogajale.

"Najbolj naju preseneča, da niso niti skrivali, da se naju želijo znebiti," je še vedno presenečen Silvo. Sta pa prepričana, da bi podobna usoda doletela kateri koli par, ki bi se vrnil. "Verjetno bi se še huje godilo Nataši in Miku, če bi se vrnila. Ampak mogoče bi onadva to bolj trdno prenesla. Imata svoje poglede na svet, nista pa škodljiva. V redu človeka sta," sta dodala.

Ponosna, da so se odnosi spremenili

Vseeno ju veseli, da so bili ob njunem odhodu iz šova odnosi boljši. "Ni nama žal, da sva se vrnila, bili so lepi trenutki. Na koncu sva bila zadovoljna, ko sva videla, da so se po zadnjem izzivu tudi mladi v šovu spremenili," sta pojasnila. "Predvsem Timi in Žanet sta bila na koncu čisto drugačna do naju," je povedal Silvo. "No, ponosna sva na to, kaj vse sva zmogla, kaj vse sva naredila. Res, ponosna sva nase. To so bili težki izzivi in naporni dnevi."

Namignila sta, da morda s šovi še nista zaključila. "Zdaj sva pripravljena. Navadila sva se kamer, Melita pa je zdaj bolj pripravljena, ker trenira," se je pošalil Silvo.

Zasipajo ju s prošnjami za pomoč

Melita in Silvo sta zadovoljna tudi, da so gledalci videli v njima nekaj dobrega. Presenečena sta nad vsemi pozitivnimi odzivi, ki sta jih deležna v javnosti, saj ju ustavljajo za fotografije, kratke klepete, ju pohvalijo in čestitajo. "Verjetno se najdejo v najinih izjavah, sproščenem pogovarjanju, drobnih prepirih. Včasih sem Silvu kaj rekla, pa sploh nisem vedela, da naju snemajo," je v smehu zaupala Melita.

Ju pa preseneča, koliko ljudi ju prosi za pomoč. Med drugim ju tudi kar neposredno prosijo celo za denar. "Verjetno imajo zaradi določenih izjav ljudje neko predstavo o najinem statusu," predvidevata. "A ne moreva imeti slabo vest, ker sva si nekaj ustvarila v življenju," se skorajda opravičuje Melita, ki jo vsaka zgodba, ki jo prejme, globoko gane. Naletela sta tudi že na prevarante, a vseeno poskušata številnim pomagati po svojih močeh: "Ne moreva pomagati vsem, sva pa vesela, ko lahko nekomu." Svojo prepoznavnost tako izkoriščata za vse prej kot iskanje medijske pozornosti. Rada pomagata ljudem v stiski in že pred šovom sta pomagala številnim otrokom, saj sta organizirala številne dobrodelne dogodke, v sklopu katerih se je zbiral denar za otroke v stiski. Tudi po šovu tako ostajata zvesta sama sebi. Melita je med drugim podarila svoje obleke iz šova osebi, ki jih potrebuje, s Silvom pa pripravljata tudi presenečenje za družino v stiski.

Finale šova Super par je na sporedu v nedeljo ob 20.00 na POP TV in en dan prej na VOYO.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Marija Gaber
08. 06. 2023 18.37
+5
Šov se nehala gledat po tretji oddaji. V finalu sta ostali dve največji brezsrčni preračunljivki. Ogabni sta obe. Njuna partnerja pa copati. Žal mi je za njiju, ker nista tako brezsrčna in pokvarjena, kot njuni slabši polovici.