Super par

Silvo in Melita iskreno: Ne le, da sva zgrožena ... sploh nimava besed!

Ljubljana, 12. 04. 2023 10.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min
Avtor
Nadja Jurca
Komentarji
7

Čeprav je Melita svojemu Silvu obljubila, da iz šova Super par ne bosta izpadla prva, se je zgodilo prav to. A Melita in Silvo sta domov odšla ponosna nase in z nasmeškom, ki je te dni zaradi pozitivnih komentarjev in odzivov, ki sta jih deležna na spletu in v živo, še širši. Pogovarjala sta se tudi z nami, in to tako, kot najbolje znata: sproščeno in čisto iskreno. O vsem.

55-letna Melita Biserkova in 7 let mlajši Silvo Bezjak sta se spoznala pred 12 leti, ko je Melita naročila vrtnarja in se je na njenem vrtu pojavil on, Silvo. Od tedaj sta nerazdružljiva. Morda je kdo ob njunem vstopu v šov menil, da mladim ne bosta kos, a sta bila. Prvega izziva zaradi Melitinih zdravstvenih težav v preteklosti nista mogla opravljati, drugi je bil res težak, a sta se borila kot leva, v tretjem, kjer je glavno vlogo igrala prav povezanost para, pa sta suvereno zmagala. A žal to ni bilo dovolj. Sedla sta na vroči stol, na drugega pa sta sedla Eva in Rale. Slednja sta prejela glasove vseh sotekmovalcev in tako sta se morala Melita in Silvo posloviti.

Slovo je imelo rahlo grenak priokus. "Spomnim se, da sta Nataša in Mike prišla v najino sobo. Tooo, toooo, vidva imata najin glas, nimata se česa bati, je takrat govorila Nataša. Potem pa sta glas dala Evi in Raletu. Enako Ajda in Luka. To naju je res presenetilo," je povedala Melita, ki je priznala tudi, da ji je bilo neprijetno, ker nista dobila niti enega glasu. "Vsi so se bali, saj ni nihče upal glasovati drugače," je dodal Silvo.

Silvo in Melita odkrito o tem, katera para najbolj igrata

Sama sta se pred kamero trudila biti taka, kot sta v resnici. "Midva se skregava, se smejiva ... sva taka, kot sva v resnici. In to so opazili tudi ljudje. Ustavljajo naju v trgovinah, na ulici, vsi nama čestitajo. Celo otroci prihajajo do naju in nama govorijo, da škoda, da sva že izpadla," sta presenečena. "Ti odzivi so za naju nekaj čisto novega, popolno presenečenje. Nisva pričakovala, da naju bodo ljudje na ulici prepoznali po tem, ko sva bila v komaj treh oddajah ..."

Sta pa ugotovila, da so nekateri pari za kamerami precej drugačni kot sicer. Meliti in Silvu so se nekateri njuni dvomi o pristnosti nekaterih parov potrdili pri glasovanju. Kot pravita, sta za kamerami najbolj drugačna Luka in Ajda. "Luka je pravi igralec. Za kamerami je čisto drugačen. Nekaj je bilo takih situacij, ko je pokazal, kakšen je v resnici ... Tudi Ajda. Ko je kamera prižgana, je eno, ko je ugasnjena, pa drugo." Tudi Katarina in Marko se jima zdita drugačna pred kamero. "Ampak ne v slabem smislu. Zdi se nama, da je pri njima vsak gib premišljen, vedno pazita, kako sta videti. Ampak to ni nič slabega, le opazila sva, da sta drugačna pred kamero," sta pojasnila. "Verjetno, ker sta vajena kamer, fotografiranja in vsega tega."

Borčejeve reakcije presenečenje, v postelji ju je pričakala Žanet

Ko sta si ogledala oddaje za nazaj, sta bila presenečena nad komentarji Borčeja in Laure. Silvo predvsem ne more razumeti, zakaj se je Borče počutil odrinjenega. "Skupaj smo plesali kolo, se hecali ... Nihče ga ni odrinil, dobro smo se imeli," je pojasnil Silvo. Melita je zaupala, da se ji je sicer že takoj zdelo, da ji je Laura zamerila spanje v kurilnici. "Če bi onadva vedela, kakšna je bila najina luksuzna soba na vrhu ponoči ... grozno je bila vroča. V kurilnici se je vsaj lahko spalo. Zameriti bi mi morala Žanet. Tista otroška soba je bila res grozna in vroča ..."

Silvo in Melita sta spregovorila tudi o tem, kako se jima je Žanet prikradla v sobo. "Prišla sva s sprehoda in v sobi na najini postelji je spala Žanet," se je smejal Silvo. "Reva, ni mogla spati v otroški sobi. Že tako je bilo vroče, je skozi ven hodila, potem pa je še Timotej smrčal," je nadaljevala Melita.

Melita je dala vse od sebe
Melita je dala vse od sebe FOTO: POP TV

Izzivi: morda bi zdaj ravnala drugače

Z malo manjšim nasmehom se spominjata izzivov. Prvega se sploh nista lotila. A kot pravi Melita, bi zdaj morda ravnala drugače. "V tistem trenutku nisem vedela, kaj bi pomenilo za moje zdravje, če bi visela 30 metrov nad tlemi, zato se je zdela edina prava odločitev, da izziva ne opravljam. Zdaj sem govorila z zdravnico in izziv bi morda celo lahko opravljala. Ampak za denar nisem bila pripravljena tvegati toliko. Zdravje je le eno," je pojasnila Melita. "Midva denar za življenje imava. Tole bi bilo samo za si ga nekoliko olajšati," je dodal Silvo.

Glede drugega izziva, ožemanja spužve, je Melita priznala, da je bil vse prej kot enostaven: "Napita spužva je bila res težka! Vse ženske smo bile v bolečinah po tem izzivu, res je bil velik pritisk na ramena. Moraš biti močan za tak izziv. Če bi se mogoče obrnila še enkrat, bi lahko vpila še tista 2 litra vode ... da bi izziv zmagala, nama je zmanjkalo sicer manj kot liter vode! Ampak na žalost ni uspelo. V tisti obleki, napiti z vodo, je bilo res težko vstati. Če nimaš moči, je bilo težko postaviti se na noge." Predvsem se ji je smilila Žanet. "Tak drobižek je, s tisto težko spužvo je komaj vstala ..."

"Ne moreš tega narediti partnerju, s katerim imaš pet otrok"

Seveda smo se dotaknili tudi ponedeljkovega izziva – poligona z laserji in tresenja z elektriko, kjer je glavno vlogo igralo sočutje partnerk. Melita in Silvo sta izpadla že prej, zato tega izziva nista opravljala. Sta bila pa presenečena nad odločitvami žensk. "Eva je tako sočutna, tudi do mene je bila najbolj pozorna, pa Indira tudi," ju Melita ne more prehvaliti. "To se je videlo pri tej igri." Sta pa oba presenetili Ajda in Nataša.

Nad Natašo pa nista samo zgrožena. "Kaj takega še nisva videla v življenju. Sploh do človeka, s katerim živiš. Ne, ne moreš tega narediti partnerju, s katerim imaš pet otrok!" sta bila osupla nad Natašino vztrajnostjo in nepopuščanjem ob poslušanju Mikovih krikov. "On jo zdaj lahko opravičuje. Ampak ni kaj. Saj je sam rekel. Sočutje – nič." "Tudi Ajda," je nadaljeval Silvo. "Ja, ona je tudi presenetila. Kar ni verjela, da je Luka," je dodala Melita. Sicer pa sta Silvo in Melita v šali dodala, da sta "Nataša in Katarina vsem ukradli šov". Zakaj? "S tisto izjavo, da za tako bejbo rabiš denar. A je ne za vsako?" se je pohecal Silvo. "Hahaha, res je. In vsaka ženska mora moškemu toliko porabiti, da ne ostane za ljubico, a ne, Silvo?" se je še zasmejala Melita.

Silvo in Melita sta vesela izkušnje in zadovoljna, da je javnost v njiju prepoznala, da sta bila iskrena, pristna in pač taka, kot sta. Kako se bo drama v hiši s pari, ki se še borijo za laskavi naziv, še nadaljevala, pa bomo videli prav kmalu. Resničnostni šov Super par je na sporedu vsako nedeljo ob 20.00 in vsak ponedeljek ob 21.10 na POP TV in en dan prej na VOYO!

Super par

 

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Joža_Gulikoža
12. 04. 2023 10.55
+5
Si jo kar predstavljam kako je napol naga skakala okol vrta, da je le bila opažena
Bikoborec
12. 04. 2023 10.53
+12
A je to La Toya?
Čombe
12. 04. 2023 10.47
+9
In imamo dve novi zvezdi, do bodo rumeni trači imelo o čem pisati :)
Oliguma
12. 04. 2023 10.41
+17
Ka pa ona dva herbalajf biznis par..sta že v vrhu piramide :-))) sami luftmešarji..sam delat ne.
Donatela01
12. 04. 2023 10.38
-5
Carja, škoda, da so vaju izločili.
Infiltrator
12. 04. 2023 10.26
+17
rogla
12. 04. 2023 10.17
+12
Silvo in Melita, doma je najlepše. Dovolj sta se "kazala"!