Znan obraz ima svoj glas

BQL o zmagi, operi in bratski sinergiji

Ljubljana, 30. 05. 2022 12.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V predzadnji oddaji zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas sta kot zmagovalca večera navdušila brata Anej in Rok Piletič, ki sta v duetu odlično imitirala Eda Sheerana in Andrea Bocellija. Takoj po zmagi sta nam zaupala prve vtise in nekaj sočnih podrobnosti ...

BQL sta navdušila gledalce, žirijo in sotekmovalce s čutno in romantično imitacijo Eda Sheerana in Andrea Bocellija, za katero pa navihana brata pravita, da je bila velik izziv. "Vsi ljudje mislijo, da je opera težka, jaz pa priznam, da bi meni bilo težje peti Eda Sheerana. (smeh) On poje s čustvi in da res veliko od sebe kar se tiče vokala. Morda je videti, da je lažje peti Sheerana kot Bocellija, ampak jaz se ne bi strinjal s tem. Bom pa zdaj vsekakor potreboval kakšen dan, da pridem k sebi, da umirim vse prepone v sebi. (smeh) Za vedno bom stigmatiziran s tem, da vem, da obstaja več prepon," je v smehu priznal Rok, Anej pa dodal: "To res ni bila najbolj lahka naloga, čeprav je v primerjavi z Bocellijem imitirati Eda veliko lažje, ampak je tudi to velik izziv. Prvič pa mi je dovoljeno bilo peti skozi nos. Da bi pa jaz pel opero, ni variante, jaz je ne bi. (smeh)"

BQL, Znan obraz ima svoj glas
BQL, Znan obraz ima svoj glas FOTO: Mediaspeed.net

Bosta BQL v pesmi  še kdaj vnesla opero?

Po odlični izkušnji z opero v šovu imitacij, kjer sta brata BQL navdušila na odru, pa vseeno pravita, da se z opero ne bosta več spogledovala. "Prepričana sva, da nama je danes pomagala tudi najina sinergija, ki jo imava kot brata na odru, ker sva skupaj dala čez to zelo težko pesem. Da bi pa še kdaj nastopala s pridihom opere, pa se verjetno ne bo zgodilo. Glede na to, da midva ustvarjava v najbolj veseljaški panogi glasbe, ne moreva ravno nekaj z opero tam 'strašiti' publike. (smeh) Si predstavljate, da bi na veselicah najine komade pela z opernim glasom? Ne!" sta še v smehu povedala BQL, ki sta se po točkah v skupnem seštevku uvrstila v finale šova, kjer bo znano, kdo bo naj imitator letošnje sezone.

Več vsebin iz šova Znan obraz ima svoj glas in novic iz zakulisja šova najdete TUKAJ.

Znan obraz ima svoj glas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

valkirie
30. 05. 2022 17.07
jst ze k sm jih vidla na fbju kt mulca z ledeno sem vedla da bosta top. bravo
periot22
30. 05. 2022 16.52
+1
Imela sta super nastop!
tip_23_lj
30. 05. 2022 16.23
-3
Ali nam lahko zaupate,koliko vam plača Raay,da vse njegove izbrance stalno promovirate?Se pravi Bql,Luka Basi,Nika zorjan in še bi lahko naštevali.Stalno nam jih posiljujete.
rockyrok
30. 05. 2022 15.47
+0
Dobrih pevcev je ogromno, dobre glasbe pa malo. Lep primer je tale šov.
rogla
30. 05. 2022 13.48
+1
Oddaja bi še nekako bila gledljiva brez nesmiselnih komentarjev žirantov in spakastega Polesa.
športnik66
30. 05. 2022 13.40
+10
Veliko izvrstnih nastopov, odličnih preobrazb, a BQL navdušujeta to sezono. Da sta res tako dobra glasbenika, pred to oddajo res nisem vedel. Kapo dol fanta!
hirajgo
30. 05. 2022 13.11
+6