Znan obraz ima svoj glas

Matic Supovec: On je moj angel varuh

Ljubljana, 05. 11. 2019 15.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V šesti oddaji šova Znan obraz ima svoj glas je v rubriki AVTObiografija tokrat na svoj račun prišel pevec Matic Supovec. Komiku Tilnu Artaču je med vožnjo tokrat družbo delal Matičev najboljši prijatelj Andrej, ki je gledalcem zaupal marikaj o glasbeniku.

Matic Supovec je razkril, kdo je njegov 'angel varuh' v vseh situacijah in trenutkih.
Matic Supovec je razkril, kdo je njegov 'angel varuh' v vseh situacijah in trenutkih. FOTO: Damjan Žibert

Ko je narodno-zabavni tekmovalec Matic Supovec na ekranu zagledal svojega najboljšega prijatelja, se mu je na obrazu narisal širok nasmeh. Andrej je razkril, da je Maticu kot desna roka, prijatelj za vse, varuška njegovih otrok, med drugim mu je pomagal pri gradnji hiše vsak dan štiri leta. "Ja, bo vse držalo! Z Andrejem sva prijatelja že mnogo let. Pomaga mi na vseh področjih, je boter mojim otrokom, če se mi kaj zaplete v službi, jih pobere v šoli in poskrbi, da opravijo naloge. Pomagal mi je pri gradnji hiše. Dejansko ni nikoli manjkal pri vseh delovnih akcijah. Tudi pri ansamblu Unikat nam je stalno v pomoč. Če kdaj zaklenemo avto po pomoti ali pa kaj pozabimo, je edini, ki je pripravljen pomagati, tudi ob 3. uri zjutraj," je priznal Matic, ki je svojemu prijatelju zelo hvaležen.

Andrej je Tilnu Artaču zaupal sočne in zanimive podrobnosti o narodno-zabavnem pevcu.
Andrej je Tilnu Artaču zaupal sočne in zanimive podrobnosti o narodno-zabavnem pevcu. FOTO: POP TV

Sicer pa Matic o svojemu najboljšem prijatelju govori o samih superlativih. "Lepo je bilo videti svojega najboljšega prijatelja na televiziji, ko govori o tebi. Andrej je res prijatelj z veliko začetnico! Kot sem že večkrat povedal, je on moj angel varuh in kadar koli ga rabim, je pripravljen prisluhniti in pomagati. Še na potovanja gremo skupaj ..." je še povedal Matic. 

Več novic iz zakulisja šov in zanimivosti o tekmovalcih najdete TUKAJ!

Znan obraz ima svoj glas
Znan obraz ima svoj glas FOTO:
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Son?ica
05. 11. 2019 17.24
+14
Bravo Šmarčani! Naj cela Slovenija vidi,da smo ljudje z dušo in veeelikim srcem. Matic,navijamo zate! 💞😃😎
big brother
05. 11. 2019 16.10
-12
Sm Tilen Artač ni komik, on misli, da je komik. To je vlka razlika.
Andrej Salobir 1
05. 11. 2019 18.39
+15
Je pa zelo prijeten človek. Predvsem pa ne udriha po drugih brez razloga. Aja. Pa dejansko je zabaven, samo smisel za humor je treba imet, da to opaziš 🤷🏼‍♂️