Znan obraz ima svoj glas

Nocoj bo znano, kdo bo naj imitator sezone

Ljubljana, 05. 06. 2022 16.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Šesta sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas bo nocoj doživela svoj epilog. V finalu se bodo za naziv naj imitator sezone potegovali Adrijana, Mario in BQL, za njih pa bo navijala tudi zmagovalka pete sezone, pevka Eva Boto.

Tekmovalci v preobrazbah predzadnje oddaje.
Tekmovalci v preobrazbah predzadnje oddaje. FOTO: Mediaspeed.net

V finalni oddaji zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas bo Adrijana Kamnik, ki je osvojila kar pet zmag v letošnji sezoni, imitirala svojo vzornico Tino Turner, Mario Pešić, ki ima tri zmage v sezoni, bo postal Bajaga, brata BQL, ki imata dve zmagi v letošnji sezoni, pa bosta imitirala Avsenike. Vsi trije finalisti so dobro pripravljeni in že komaj čakajo začetek oddaje. "Nocoj bo kar špricalo z odra. Cela oddaja bo več kot zabavna in tudi naš bo za naziv naj imitator sezone zabaven, zanimiv in nepozaben," so pred finalno oddajo povedali trije finalisti.
 

Vrača se naj imitatorka Eva Boto

Eva Boto kot Christina Aguilera
Eva Boto kot Christina Aguilera FOTO: Miro Majcen

Da pa bo finalna oddaja še bolj zabavna, bo poskrbela tudi zmagovalka pete sezone šova Znan obraz ima svoj glas, priljubljena pevka Eva Boto, ki bo tokrat sedla na stolček četrte gostujoče žirantke. Eva se zelo dobro spominja svojih nastopov iz pete sezone, kjer je na koncu v finalu osvojila zmago in nizov naj imitatorka sezone. "Komaj čakam oddajo. Finalna oddaja je vedno nekaj posebnega in verjamem, da bomo nocoj videli res zanimive imitacije in nastope. Sama imam noro lepe spomine na svojo sezono in točno vem, kako se počutijo nastopajoči. Sama bom danes v oddaji predvsem uživala in se zabavala," je pred začetkom finalne oddaje povedala pevka Eva Boto.

Kdo bo postal naj imitator šeste sezone šova Znan obraz ima svoj glas, bo znano nocoj ob 20. uri v finalni oddaji na POP TV.

Znan obraz ima svoj glas, finale
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ssbobo
05. 06. 2022 19.13
-2
Naj imitator vodje ljudstva bo novi obraz holob...... kot že parkrat novi onraz starih botrov
Tadi 1973
05. 06. 2022 19.03
+1
Mario-Sl.Gradec , Adrijana-Črna na Koroškem, BQL-Prevalje, Eva Boto-Dravograd. Tukaj imate živ dokaz, da na Koroškem ljudje veliko in radi lepo pojejo.
Mio56
05. 06. 2022 17.55
+3
Zmagala bo itaq Adrijana, sej jo dost vlečete naprej s promocijami in vsem!
kitzbill
05. 06. 2022 18.42
+0
bom reku na žalost, ker so drugi tud dobri in včasih še boljši od nje, to je dobro zaledje kljicujočih. lp