Znan obraz ima svoj glas

Predzadnja zmaga šla v roke bratoma BQL

Ljubljana, 29. 05. 2022 22.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Enajsta oddaja zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas je postregla z nepozabnimi imitacijami in odličnimi nastopi, ki so bili prava paša za oči in ušesa. A na koncu je zmago večera domov odnesla Anej in Rok Piletič, ki sta navdušila v pop-opernem duetu.

Predzadnja oddaja šeste sezone šova Znan obraz ima svoj glas je bila obarvana z ljubeznijo na sto in en način. Osmerica nastopajočih je spet postregla z nepozabnimi imitacijami, odličnimi nastopi in zabavnimi trenutku. Zvezdniški žiriji Ani Marii, Heleni in Andreju pa se je tokrat kot četrti gostujoči žirant pridružil glasbenik Jan Plestenjak, ki je ta večer tudi sam doživel veliko presenečenje. Voditelja Peter Poles in Sašo Stare sta mu namreč napisala pesem z naslovom Fotr Jan, ki ga je dodobra nasmejala, čeprav je priznal, da v resnici še ni "fotr".

Znan obraz ima svoj glas
Znan obraz ima svoj glas FOTO: Mediaspeed.net

Po skupnem seštevku ocen žirije, nastopajočih in gledalcev pa je zmaga v predzadnji oddaji sezone šla v roke bratoma BQL , ki sta vse skupaj prepričala kot Ed Sheeran in Andrea Bocelli.

In v koga so se v enajsti oddaji prelevili znani nastopajoči?

NASTJA GABOR
Prva je na oder stopila nasmejana pevka, ki je tokrat morala imitirati svojo prijateljico, priljubljeno Marjetko Vovk - Maraayo, zapela pa je romantično uspešnico 1000 let. "Nastja, tole je bila romantika direkt v žilo. V ljubezni ženske dobesedno zažarimo in tudi tebi zelo dobro paše ta tematika," je povedala Helena, Andrej pa dodal: "Meni se zdi, da je Maraaya podobna Heleni... neka milnai v njunih očeh. Nastja, ti si bila pa zelo luštna in super." Naslednja je komentirala Ana Maria: "Sladkorna pena na kubik. Sem čaka samo še narvice, pa samoroge. Čusto si zadela slog te pesmi in Marjetkino nežnost." Zadnji je oceno podal Jan: "Jaz sem živi dokaz, kako nemočni smo moški, ko nam ženska pošlje poljub. (smeh) Marjetko si zadela glasovno in tudi v gibih ter kretnjah." 

ADRIJANA KAMNIK
Druga je s svojo imitacijo navdušila priljubljena Korošica, ki je tokrat stopila v čevlje grammyjeve nagrajenke Billie Eilish, zapela pa je njen večkrat nagrajeni hit Bad Guy. "Pred nami se je odvil cel videospot Billie Eilish. Ti si to tako dobro izpeljala in zadelo njeno naveličanost življenja, da si super zadela," je povedala Ana Maria, Helena pa dodala: "Naša generacija ne razume Billie Eilish, ampak jaz jo pojmujem kot ekscentrično umetnico, ki je ogledalo današnje generacije. Bila si fenomenalna in si jo zelo dobro ujela." Trenji je komentiral Jan: "Jaz sem danes prišel iz Slovenj Gradca in ta transformacija, da si se ti prelevila v eno punco, ki nikoli ni vidla kako se pasejo krave. Jaz raje gledam krave kot Billie, ampak si zelo dobro izpeljala to transformacijo." Zadnji je ocenjeval Andrej: "Jaz poslušam house glasbo in Billie je genialka, ki je natančna pri vsem kar počne. Ti si jo zelo dobro ujela."

DAMJANA GOLAVŠEK
Tretja je na oder preobrazb stopila pevka in učiteljica petja, ki se je tokrat prelevila v mračno filmsko čarovnico Winifred, ki jo je v filmu Čarovnice se vračajo odlično odigrala Bette Midler, zapela pa je muzikalično pesem I Put A Spell On You in dobila stoječe ovacije. "Damjana, izjemen nastop! Kot da bi se pred nami odvil film, res bravo," je povedal Jan, Ana Maria pa dodala: "Odrska pravljica in čarovniški spektakel. Damjana, ti si res pričarala magijo nocoj, bila si fenomenalna in teatralna." Naslednja je oceno podal Andrej: "Ona ni bila čarobna, ampak čarovnica. Damjana, nekam z lahkoto se ti uživljaš v te strašne in zlobne like? (smeh) Ni več skrivnost, da vemo, ko je Golavškova v hiši!" Zadnja je ocenjevala Helena: "Damjana moja, ti si čisto utrgana in ti veš kako se tem stvarem streže, zato je bila tale Bette Midler danes zate prava malica."

MARTINA MAJERLE IN MATEVŽ DERENDA
Naslednja sta se v glasbenem nesojenem duetu, ki je zaradi bolezni odpadel v šesti oddaji, tokrat nastopila hrvaška pevka in slovenski pevec. Martina se je prelevila v latino zvezdo Shakiro, Matevž pa v pevca Malumo, zapela pa sta njuno skupno pesem Chantaje. "Tistega strica sem gledal v publiki in kar ni vedel, katero dekle na odru bi gledal! (smeh) Tole je bila salsa iz hobi programa, ampak sta tudi originala v spotu bolj lahkotna. Imela sta eno tako težo v plesu in vama je uspelo," je povedal Andrej, Jan pa dodal: "Jaz plesa ne bom komentiral, ker sem motoričen invalid. (smeh) Pevsko sta me pa navdušila, ker sta oba zadela originalna pevca do konca. Bravo!" Svojo oceno je podala tudi Helena: "Taka luštna igra med spoloma je bila tole, čeprav jaz bi dala še več erotike v komad. Martina, več moči si dala v glas kot boke, Matevž, ti pa si dobro predel okoli Martine. Salsa je bila super." Zadnja je ocenjevala Ana Maria: "Prava vročica je bila tole. Če kdo ve biti strasten, je so to latino ljudje in vidva sta to bila več kot odlična."

MARIO PEŠIĆ
Naslednji je na oder stopil priljubljeni Korošec, ki se je tokrat prelevil v Jana Plestenjaka in pred njim tudi nastopil s pesmijo Meni dobro je, za kar je dobil stoječe ovacije občinstva. "Najprej moram povedati, da mi je zelo všeč, da si do Jana in imitacije pristopil z veliko spoštovanja. Jan v svojih pesmih ženskam zapoje tisto, kar jim moški načeloma ne znajo povedati. Bil si alfa samec, bil si gentlemen, imel si pravo mero patosa in mačizma," je ocenila Helena, Andrej pa dodal: "Mario, ti si car! Bil si izrezan Jan, po stasu in glasu, res si ga dobro imitiral in ti čestitam." Naslednja je komentirala Ana Maria: "Najjači naj Janči! Ti si se moral preleviti v slovenskega kralja popa, kar ni lahka naloga, ampak tebi je pa zelo dobro uspelo, od gibov do žametne prezence." Zadnji je komentiral originalni Jan: "Jaz sem res ganjen. Vidim človeka, ki se je potrudil imitirati moj glas in mojo pojavo. Meni je to velik kompliment in hvala ti za to, Mario, sem zelo počaščen."

BQL
Priljubljena brata Anej in Rok Piletič sta tokrat očarala več generacij, saj sta imitirala Eda Sheerana in Andrea Bocellija ter odpela vokalno težko pesem Perfect Symphony, za kar sta tudi dobila stoječe ovacije občinstva. "Jaz nisem mogla vstati, ker sem tako ganjena. Tole je bila oda ljubezni in še v duetu. Rok, ti si imel težko nalogo z opero, ampak vau, velik aplavz," je komentirala Ana Maria, Jan pa dodal: "Te dva fanta sta taka profesionalca in sta res krasna, izjemna glasbenika sta." Oceno je podal tudi Andrej: "Tole ni bila lahka naloga, za oba. Opera je težka, ampak tudi Ed Sheeran ni lahek. Super sta bila, lep nastop." Zadnja je komentirala Helena: "Jaz sem se zelo naježla med vajnim nastopom. Imela sta velik izziv, ampak sta ga oddelala z odliko. Za trenutek sta se potopila v to pesem in oba izvajalca. Jaz vama čestitam za ta impresiven nastop."

Znan obraz ima svoj glas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Irvan
30. 05. 2022 09.44
+6
Mario je pa vizualno bil bolj podoben Stavrosu😃
anjerd
30. 05. 2022 09.38
+6
Malo so se natrenirali, vedno boljsi so. Tistim ki to ni všeč , pa naj se vzdrzijo bebavih komentarjev
Alena4
30. 05. 2022 09.34
+12
Komentira naj tisti, ki se je kdaj sam izpostavil v katerikoli vlogi Vsi so odlični, čestitke za pogum in dobre imitacije
ElectroVoice
30. 05. 2022 08.33
-6
Adrijana zaradi bebavega komada ni imela niti najmanjših šans. BQL sta bila dobra, odrezava, energična, zaslužila sta dober rezultat. Na vem pa, zakaj je "Širni Ed" in vse v zvezi z njim tako blazno IN...?
petka5
30. 05. 2022 08.52
+7
Adrijana je ze večkrat zmagala, ko bi si zmago zasluzil tudi kdo drug. Ne recem, je odlicna, ampak toliko, da bi zmagovala preteuno samo ona, kot je to se dogajalo, pa tudi ni presežna glede na ostale.
Potouceni kramoh
30. 05. 2022 08.21
+4
Jeseni v stožice na koncert pripeljat namest Bocellija Roka Piletiča BQL.😂
rogla
30. 05. 2022 08.20
+4
Imitatorji dobri, žiranti slabi, Sašo tako tako, Poles negledljiv. Torej - slaba oddaja.
ElectroVoice
30. 05. 2022 08.34
+1
bluedana
30. 05. 2022 08.11
+10
ed sheeran je mel grozen vokal, Bocelli pa je bil super.
ElectroVoice
30. 05. 2022 08.36
-1
Mogoče zato, ker je originalni Ed tudi bolj zanič, je pa bil Ed - BQL-ovec vokalno prešvoh ozvočen.
bluedana
30. 05. 2022 08.50
+0
ta fant preveč nad nos poje, če bi z bratom zamenjala vlogi bi bilo isto, Bocelli bi nad nos pel kar je grozno za poslušat
brabusednet
30. 05. 2022 08.08
+7
Čestitke vsem in vsi so zelo dobri,še posebej Adrijana je pravi živec ženski,bravo.