Znan obraz ima svoj glas

Vpogled v nastanek preobrazb oddaje Znan obraz ima svoj glas

Ljubljana, 09. 03. 2022 10.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Katja Dobrijević
Komentarji
8

Že v prvi oddaji Znanega obraza smo lahko videli kar nekaj prepričljivih preobrazb, daleč najbolj pa je navdušila Adrijana Kamnik, ki se je preobrazila v več kot 100-kilogramskega glasbenika Rag'n'Bone Mana.

Znan obraz ima svoj glas je oddaja, ki navdušuje z imitacijami. Na eni strani so tu naši oblikovalci maske in specialnih efektov, na čelu katerih je Mirjam Kavčič, na drugi strani pa so glasbeniki, ki navdušujejo s svojimi vokalnimi sposobnostmi.  

V prvi oddaji je slavila Adrijana Kamnik, ki se je preobrazila v več kot 100-kilogramskega glasbenika Rag'n'Bone Mana. Za masko je na stolu sedela več kot pet ur, a je na koncu po zmagi povedala, da se je splačalo. Kako je bilo pod vso to prostetiko? Predvsem vroče! "Pred oddajo sem bila na stolu v maski več kot pet ur in me je že vse bolelo, pa so vsi mislili, da sem bila živčna zaradi nastopa. Vsi so mi govorili, zakaj si tako živčna, Adrijana?! Potem pa se je oddaja začela, stopila sem na oder, odpela svoje in od mene se je odvalil velik kamen. Na koncu se je izkazalo, da je bilo vredno potrpeti v maski več ur." (smeh)

'Odličen večer, odlična oddaja!'

Ravnodušni pa niso ostali niti žirantje. Kot je povedala Helena, se je v prvi oddaji izjemno zabavala: "Odličen večer, odlična oddaja. Tako kot velikokrat povem, kar nekaj obrazov, kar nekaj talentov se bo zagotovo zaiskrilo iz te sezone. Nastopajoči so zares zelo dobri, dobri vokalisti, kar nas veseli, saj imamo potem tudi mi lažje delo."

Tudi Škufca se je več kot zabaval, med ruleto celo pokazal nekaj plesnih gibov, med oddajo pa brez dlake na jeziku povedal vse, kar si je mislil o točkah: "Že v prvi oddaji je bilo veliko gibanja, plesnih gibov in zagotovo bo v nadaljevanju še kakšna točka, ki bo plesno navdahnjena. Sam sem sicer žirant že bil, morda ne v tej vrsti oddaje. Super mi je, saj si tudi tako širim obzorja. Uživam v tej oddaji."

In Ana Maria Mitić? "Tako kot ima Andrej Škufca nov pogled na celotno stvar z žirantske pozicije, imam tudi jaz nov pogled na to oddajo. Imela sem to srečo, da sem bila del prve sezone te oddaje, ki je bila zares zelo udarna. Vedeli smo, da bomo dali vse od sebe, nihče pa se ni zavedal, da bo ta oddaja zares takšen spektakel. Svoj status je upravičila in zdaj v njej lahko zares uživam. Udobno se naslonim, ampak budno gledam vse, kar iz naših nastopajočih nastaja in lahko rečem, da Znan obraz ima svoj glas upraviči status najbolj zabavne oddaje te pomladi."

Znan obraz ima svoj glas

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CIGU MIGU
09. 03. 2022 15.16
+5
več kot nastopajoči rabi helenca,saj je neprepoznavna,pa še vročini se mora izogibati
Jojžek1
09. 03. 2022 14.56
+3
Zlajnana oddaja do amena !
rogla
09. 03. 2022 14.06
+8
Maskerji odlični! Oddaja pa za v koš za smeti z voditeljema, ki to nista, in s komentatorji, ki to niso.
uporabnica1
09. 03. 2022 13.51
+8
Vsa čast maskerjem!
InaB
09. 03. 2022 13.47
+4
Oddajo ste uničili
Kuku456
09. 03. 2022 12.32
+2
nekonfliktni
09. 03. 2022 12.05
+4
ne saj je ok novica... jaz sem vedno znova presenečen kako odlično jih preobrazijo. so res specialisti
asatan1986
09. 03. 2022 11.43
+6
Kako bizarno nepomembna novica/oddaja v časih, ki se nam dogajajo