Zvezde

Marsikaj se je v oddaji zgodilo prvič

Ljubljana, 12. 03. 2019 11.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kot smo lahko videli, je prva oddaja tretje sezone šova Zvezde plešejo postregla z odličnimi plesnimi nastopi, manjkala pa niso niti številna presenečenja. Pravzaprav se je že na začetku letošnje sezone marsikaj zgodilo prvič.

Vsako sezono nas naše zvezde prijetno presenetijo in tudi v prvi oddaje tretje sezone ni bilo nič drugače. Vsi skupaj so ponovno dokazali, da se pozitivna energija, trdo delo in ščepec plesnega talenta bogato obrestujejo. V ’najbleščečejšem’ šovu te pomladi smo bili med drugim priča spektakularnemu prepletu ritma in koordinacije, ki se bo iz tedna v teden le še stopnjeval. Poleg novih zvezd, ki se bodo skupaj s profesionalnimi plesalci borile za bleščeč plesni globus, pa je tretja sezona prinesla še nekaj novosti. Marsikaj se je zgodilo prvič.

NAGRADNA IGRA

Izpolnite prijavnico na dnu članka in se potegujte za praktične tedenske nagrade, ob koncu sezone šova Zvezde plešejo pa bomo med vsemi, ki boste sodelovali v nagradni igri in pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, izžrebali srečneža, ki prejme enotedensko vožnjo z novim Volkswagen T-Cross!

► Prvič se je zgodilo, da je v prvi oddaji plesalo le šest parov, ostalih šest pa bomo lahko občudovali že to nedeljo ob 20.00 na POP TV. To pomeni, da v prvih dveh oddajah ne bo izpadel nihče, kar je za tekmovalce vsekakor olajšanje.

Nova sezona, nove zvezde, novi plesni izzivi ... Zabave vsekakor ne bo manjkalo!
Nova sezona, nove zvezde, novi plesni izzivi ... Zabave vsekakor ne bo manjkalo! FOTO: Miro Majcen

► Ravno tako je novost, da v oddaji nastopa par. Špela Grošelj in njen srčni izbranec Gregor P. Kirsch sta prav prijetna popestritev sezone, saj bomo lahko spremljali njuno tekmovalnost ter njune zabavne komentarje. V prvi oddaji sta pokazala izjemno profesionalen odnos; ne le, da ni bilo med njima zaznati niti kančka ljubosumja, drug drugega tudi spodbujata. Kako bo v naslednjih tednih, pa se pustimo presenetiti.

► Še kako prijetna popestritev sezone pa je tudi Miha Zupan, predvsem zato, ker nam je vsem lahko za zgled. Prvič smo bili namreč priča tudi temu, da je v oddaji plesal nekdo, ki glasbe pravzaprav ne sliši. In glede na to, da je za svoj plesni nastop prejel stoječe ovacije celo s strani strogih žirantov, je dokazal, da je vse mogoče, če si nekaj res želiš in se za to tudi potrudiš. Posledično imamo še eno novost, in sicer bo vsaka oddaja ob ponedeljkih na VOYO na ogled tudi v znakovnem jeziku.

► Voditelja ostajata ista, a je bilo tudi zanju marsikaj prvič. Ne le, da sta se prvič pripeljala skupaj v oddajo in da sta s seboj v studio pripeljala tudi – kot sta ga poimenovala – ’najbleščečejši globus na svetu’. Sta tudi prva, ki sta se imela čast peljati v čisto novem Volkswagen T-Crossu. Kot je rekla Tara, je to pravzaprav nekakšna dvojna premiera – cestna in plesna. Nič čudnega, da sta bila tako navdušena! Tako kot naše plesne zvezde je namreč tudi novi Volkswagen T-Cross nabito poln talentov. Je funkcionalen in raznolik, s svojim videzom križanca, možnostmi za individualizacijo ter visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo pa je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. S svojo izrazito karoserijo ta ’multitalent’ povsod naredi odličen vtis: v mestu, pri vsakodnevni uporabi in na terenu. Ravno pravi spremljevalec plesnih zvezd, za katere smo se že v prvi oddaji lahko prepričali, da znajo pustiti vtis. In to kakšen!

Tudi vi že komaj čakate, da vidite nove nastope? Ne zamudite druge oddaje šova Zvezde plešejo v nedeljo ob 20.00 na POP TV!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sponzorirana vsebina

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9