V Zvezde plešejo tudi zvezdniški par: Cool Mamacita in Cool Fotr

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
T.A.
KOMENTARJI
139
4. sezona šova Zvezde plešejo se naglo približuje, kot tretjega tekmovalca in četrto tekmovalko pa vam predstavljamo Janija in Tejo Jugovic, ki sta si lani obljubila večno zvestobo, sedaj pa se bosta pomerila na plesnem parketu.

Teja in Jani Jugovic, zvezdniški par, ki se bo pomeril na plesnem parketu.
Teja in Jani Jugovic, zvezdniški par, ki se bo pomeril na plesnem parketu.FOTO: POP TV

Zakonca Teja in Jani Jugovic, ki sta na družbenih omrežjih znana pod imeni Cool Mamacita in Cool Fotr, sta se poročila konec septembra v Brdih, sedaj pa se bosta predstavila kot tekmovalca priljubljenega šova Zvezde plešejo. Zakonca sta se leta 2012 spoznala ravno v resničnostnem šovu, ko sta pokazala svoje kuharske sposobnosti v Gostila išče šefa. V plesnem šovu pa ju bodo preko televizijskega zaslona spremljali trije otroci: hčerkaSia in sinova Inaj ter Taj, slednjega ima Jani iz prejšnjega zakona.

Teja Jugovic
Teja JugovicFOTO: POP TV

Teja, ki se med drugim tudi dobro znajde v kuhinji, je sledila svojemu soprogu in si tudi sama ustvarila Instagram, kjer si je nadela umetniško ime Cool Mamacita. Sledilce navdušuje z utrinki iz svojega življenja, pred kamero pa tudi večkrat zapleše in tudi zapoje, tako je nad sodelovanjem v plesnem šovu navdušena. Tejo smo med intervjujem soočili z nenavadnimi izzivi, kako se je odrezala?

Jani že več let ustvarja priljubljeni vlog o straševstvu, ki ga je poimenoval Cool Fotr, in tako ustvaril svojo prepoznavnost na družbenih omrežjih. Tudi priljubljenega vlogerja in odličnega kuharja smo med intervjujem soočili z zabavnimi izzivi, v katerih je pokazal, kako dobro se znajde v različnih situacijah.

Z veselo novico, da bosta s profesionalnimi plesalci zaplesala to pomlad na POP TV, pa je Jani presenetil svojo boljšo polovico.

Spomnimo, da sta prva tekmovalca šova Zvezde plešejo že znana, in sicer sta to Tomaž Mihelič oziroma mnogim znan kot Marlenna iz skupine Sestre in Miki Vlahović, član skupine Victory.

Jani Jugovic
Jani JugovicFOTO: POP TV