Zvezde

Špela Grošelj

Ljubljana, 31. 01. 2019 19.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ples je že od nekdaj velika ljubezen in strast Špele Grošelj, sodelovanje v šovu Zvezde plešejo pa nov izziv. Najbolj seksi plesa sta zanjo čačača in samba, najljubši soplesalec pa seveda njen Gregor.

Starost: 34 let
Poklic: pevka in TV voditeljica
Kraj bivanja: Domžale/Bled
Moto:  "Vedno se trudi za najboljše, ne sprejmi manj."

Kaj ti pomeni sodelovanje v največjem plesnem televizijskem šovu Zvezde plešejo?
Ples je že od nekdaj moja velika ljubezen in strast, zato bom v šovu zagotovo zelo uživala, hkrati pa se bom projekta lotila z vso resnostjo in odgovornostjo. Sodelovanje v šovu je zame nek nov izziv, ki se ga že zelo veselim.

Kako pomemben del tvojega življenja je ples?
Naj stvari so tri! In ples je poleg petja in televizije v top trojici (smeh).

Kje najraje plešeš? Zakaj prav tam?
Najraje plešem na porokah ali pa kjerkoli imam možnost plesati v paru. Z Gregom zelo rada pleševa, pa četudi sva sama na plesišču. Kraj ni toliko pomemben, kot je pomembna prava plesna glasba.

Kakšni so tvoji spomini na srednješolske plese?
Na gimnaziji - razen maturanca - plesov nismo imeli. Smo jih pa organizirali v osnovni šoli in zamudila nisem niti enega. Če ne bi imela ure (stroga mama Magda (smeh)), bi šla zagotovo zadnja domov.

Je spomin na maturantski ples zate nekaj lepega ali travma?
Na maturantski ples imam čudovite spomine. Imela sem super plesalca in mislim, da sem takrat lahko prvič prišla domov, "ko sem hotela" (brez ure). 

Kateri je zate najbolj strasten ples?
Bolj kot standardnim plesom sem naklonjena latinu. Najbolj seksi plesa sta zame čačača in samba, seveda pa spet veliko vlogo odigra glasba.

Špela Grošelj
Špela Grošelj FOTO: Ana Gregorič

Najboljša filmska plesna scena je …
Dirty Dancing (Time of my life) - klasika pač. In tango prizor iz filma Zaplešiva (Shall we dance), ker je Jennifer Lopez v njem tako zelo seksi.

Kdo je tvoj sanjski plesni partner?
Moj Grega, itak! (smeh) V najini družbi so sicer še trije fantje, s katerimi zelo rada plešem, pa verjetno bi se našel še kakšen ... ampak ni boljšega občutka kot če imaš fanta, ki rad pleše.

Kako si se pripravljala na začetek? Si si ogledala tuje oddaje?
Nisem se kaj ekstra pripravljala, sem si pa že pred leti pogledala tuje različice šova, ampak to zgolj iz ljubezni do plesa. Priprave bodo najbolj efektivne v telovadnici.

Česa se najbolj bojiš? 
Zaenkrat nimam strahov. Ker vem, da bi mi ti samo meglili fokus. Zagotovo pa bo prisotna pozitivna trema – ta je normalna.

Največja lumparija, ki si jo naredila v življenju?
Ušla sem od doma (smeh). Bila sem stara pet let in tisti dan mi mami ni dovolila, da grem na igrišče. Je rekla, da se moram kdaj igrati tudi sama. Pa sem ji rekla, da grem na hodnik skakat gumitvist ... potem pa sem šla po svoje. Nekaj ur me ni bilo, šla sem do prijateljev na igrišče, pa do sosede Tine ... prišla zvečer domov in jih "fasala po riti" (smeh).

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Karantanija
28. 03. 2019 15.46
+0
Tara, prosim, govorite počasi in razločno, razumemo vsako četrto besedo!
Mungos2
14. 03. 2019 19.35
+14
Tara je najbolj antipatičen člen te oddaje !!!!
Sentis
08. 04. 2019 08.03
+0
Luštna, simpatična, sploh zdaj ko je dobila kakšno kilo gor je popolna.