Glasba

VIDEO: Jelena podira rekorde

Split, 04. 04. 2013 15.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jelena Rozga je z najnovejšo skladbo in videospotom Nirvana ter provokativnimi promocijskimi fotografijami marsikoga presenetila, šokirala – ter očitno ... navdušila! Videospot namreč na YouTubu beleži že več kot milijon klikov.

Postavna Splitčanka je ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških izvajalk v Sloveniji.
Postavna Splitčanka je ena izmed najbolj priljubljenih hrvaških izvajalk v Sloveniji. FOTO: last izvajalke
"Skladba Nirvana je glasbeno in vizualno nekaj popolnoma drugačnega od mene, predstavlja me na način, kot me doslej še niste videli, in reakcije publike, sodelavcev in prijateljev na najnovejšo izdano pesem so me pustile brez besed. Vznemirjenje pred izidom je bilo toliko večje, ker še nikoli doslej nove pesmi nismo predstavili vzporedno z novim videospotom ..." je skromna Jelena Rozga, ki sicer zase pravi, da ničesar ne prepušča naključju, saj ima rada pod nadzorom vse, kar se dogaja okoli nje in njenega dela.

''Ko se pripravlja nova pesem, si želim biti prisotna od samega začetka pa vse tja do konca. Sama odločam o tem, kaj mi je všeč in kaj ne. To sem si izbrala in to si želim početi, dokler bom le lahko,'' o sedemletnem delu na samostojni glasbeni poti pravi izredno delovna, profesionalna in prizemljena Jelena, ki ji uspeh ni spodnesel tal pod nogami. Odličen odziv publike na najnovejšo skladbo in videospot Nirvana komentira z iskricami v očeh: ''Preprosto presrečna sem, da imam občinstvo, ki me zvesto spremlja, pozna moje pesmi ... S tem je moj trud poplačan in po njihovi reakciji vidim, da sem na pravi poti!''

Jelena, ki je v videu, po sedemnajstletni odsotnosti s plesne scene, znova zaplesala balet in odplesala zelo težko koreografijo ter tako končno lahko združila ples in glasbo, kar si je močno želela že kot majhna deklica, ob koncu dodaja še: ''Že na splošno verjamem v nirvano in prepričana sem, da se v življenju, če se trudiš, delaš, verjameš vase ter imaš svoje delo rad, vse izteče, tako kot se mora.''

V enem tednu od izida videospota za skladbo Nirvana beleži že milijon klikov.
V enem tednu od izida videospota za skladbo Nirvana beleži že milijon klikov. FOTO: last izvajalke
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TROIKA
04. 04. 2013 23.18
-1
jelena podira rekorde.....kaj pa zna...?
bayern:barcelona 7:0
04. 04. 2013 17.49
+2
eh, da mi je enkrat poljubit jeleno, pa lahko takoj umrem.....
dostojevski II
04. 04. 2013 16.33
-5
.... Skladba Nirvana je glasbeno in vizualno nekaj popolnoma drugačnega od mene.... JOJ, JOJ, JELENA !!! Kam si padla, čisti turbofolk.
obcan00
04. 04. 2013 16.09
+15
samsung007
04. 04. 2013 16.04
+19
Ta Jelena je vsaj mal lepša od tiste tadruge Jelene, ki jo stalno reklamirate
violeta12
04. 04. 2013 16.02
+7
spominja na Madonno v mladih letih
kek?e
04. 04. 2013 15.57
+11
Če je tle kej dobrga je to ona...komad pa kr neki