Domača scena

Ana Marija Mitić: Živim samo za oddajo Znan obraz ima svoj glas

Ljubljana, 04. 04. 2014 12.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Tekmovalka oddaje Znan obraz ima svoj glas Ana Marija Mitić nam je zaupala, da se je za sodelovanje v oddaji odločila zaradi dobrodelne note, razkrila pa nam je tudi recept za bolj zvonek glas.

Ana Marija Mitić se bo v nedeljski oddaji prelevila v Donno Summer.
Ana Marija Mitić se bo v nedeljski oddaji prelevila v Donno Summer. FOTO: Teja Pelko
Komičarki priprave na oddajo in sama oddaja jemljejo zelo veliko časa. "Dnevi so prekratki. Živim samo za oddajo Znan obraz ima svoj glas. Ne počnem nič drugega. Vsak dan jem surova jajca, da bi imela bolj zvonek glas in dajem vse od sebe, da bi bil moj nastop čim boljši," nam je povedala Ana Marija, ki je v prvi oddaji dobila najtežji izziv – imitacijo Lady Gaga, a – kot pravi - nič hudega, zdaj ga bo pa nekdo drug. "Računam, da bom Donno Summer izpeljala z nekoliko manj truda. Res pa je, da lahko zadihanost ob svojem prvem nastopu pripišem tudi svoji slabi kondiciji. Zdaj delam z osebnim trenerjem. Zjutraj hodim na treninge, zvečer pa v bazen, savno, fitnes, na aerobiko, body pump, body attack, harmony body, body balance in pilates – vse," nam je razkrila Mitićeva, ki smo jo ujeli med pomerjanjem športnih copatov.

Komičarka nam je zaupala tudi, kakšni so njeni sotekmovalci in kako se razumejo med sabo. "S sotekmovalci se imamo super. Odlična klima je, super se razumemo, veliko se smejimo – bomo morali kar paziti, da se ne bomo en drugemu smejali, ko pridemo na nastop, saj lahko val smeha vse uniči. Vsa čast čisto vsakemu, saj res dajejo vse od sebe. Pa tudi celotni ekipi. Ne vem, če si ljudje predstavljajo, a ena oseba skrbi samo za ten kože, ena za zobe, ena za leče, eden za gumo, ki jo vstavijo namesto podbradka, eden za nos, eden za lasuljo ... To je cela znanost. Vesela sem, da sem lahko del tega, ker je poleg profesionalnosti tudi 'žur'," nam je še zaupala Ana Marija in dodala, da je vse sotekmovalce poznala že od prej. "Tisti, ki smo dobri, se že kje srečamo," nam je v smehu še dejala komičarka.

Vlogo četrtega, gostujočega žiranta bo tokrat zavzel Janez Bočnina – Benč.
Vlogo četrtega, gostujočega žiranta bo tokrat zavzel Janez Bočnina – Benč. FOTO: Miro Majcen
V tokratni oddaji se bodo na odru zvrstili rockerski Billy Idol v podobi Vlada Pilje, poskočni Mika v podobi Matjaža Kumelja, legendarna Marjana Deržaj v podobi Eve Hren, Daša Gradišek se bo prelevila v Britney Spears, Natalija Kolšek pa bo na oder pripeljala The Cramberries. V temnopolta pevca se bosta spremenila Ana Marija Mitić in Tomaž Ahačič, ki bosta postala Donna Summer in Stevie Wonder. Največja preobrazba pa čaka Tomaža Klepača, saj bo moral spremeniti spol – na odru se bo preobrazil v Cher.

Vse o šovu najdete na Znanobrazimasvojglas.si, kjer vam VOYO omogoča ogled vseh zamujenih oddaj ter ekskluzivni vpogled v priprave tekmovalcev. Kjerkoli in kadarkoli. Nova oddaja bo na sporedu v nedeljo ob 20. uri na POP TV.

Tekmovalci se med sabo odlično razumejo.
Tekmovalci se med sabo odlično razumejo. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

edcrfvtgb
04. 04. 2014 15.01
+7
zakaj bi pa morali biti samo dobri pevci ? Sam sem mislil, da bodo v tej odaji bolj takšni tekmovalci njenega tipa, ne pa samo pevci. Nenazadnje je sedaj itak samo petje pomembno, ne pa kako se vživip v katakter.....
maltosvežitev
04. 04. 2014 15.00
+21
Njen POKE FACE je bil pa PODN !!! pa rečte kar hočte.
MavritoGazarinni
04. 04. 2014 13.46
+7
če pa pogledaš s svetle strani vsega skupaj..ne rabi skrbet ,da bo zanosila,saj vazektomijo opravi za zajtrk...ampak fantje njeni se mi pa smilijo,to pa!
LipovBogg
04. 04. 2014 13.31
+41
Totalno antipatična baba.
mijavci
04. 04. 2014 13.18
+10
Ana Mitič po moje med pevci nima kaj iskat, pa mi drugače ni zoprna samo tukaj si ne bo naredila neke dobre reklame.