Golf

Zavijte v Smlednik, se splača

Smlednik, 01. 07. 2013 13.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo golfskega igrišča Diners Golf & Country Club Ljubljana v Smledniku vse igre željne golfiste vabijo na izvrstno urejene terene, ki so zdaj še bolj dostopni kot kadar koli prej. Odslej je na vadbišču mogoče udarjanje žogice s trave.

1. SENIORSKI IN ŽENSKI DNEVI 1 ZA 2: Vsak PONEDELJEK in TOREK start do 12. ure, dva GF za 18 lukenj po ceni 40€/osebo. Drugi GF ni prenosljiv in ga lahko koristi izključno ista oseba kadarkoli v tekočem letu v ponedeljek ali torek s startom do 12.ure.

2. 'TWILIGHT' oz POZNOPOPOLDANSKI GF: Posebnost v letu 2013 na Dinersu so tudi tako imenovani Twilight GF, kjer je vsak dan sproti določena popoldanska ura, od katere dalje lahko igralci startajo, plačajo ceno za 9 lukenj, odigrajo pa lahko poljubno število lukenj vse do mraka.

Na vrhunsko urejenem terenu je igranje pravi užitek.
Na vrhunsko urejenem terenu je igranje pravi užitek. FOTO:

3. PRODAJA STARE ŠPORTNE OPREME PREKO SPLETA: Novost v letu 2013 je tudi prenovljena spletna stran igrišča Diners, ki vam poleg ažurnih informacij ponuja tudi prijetno novost, prodaja vaše rabljene oz. odvečne športne opreme. Brez provizije ali stroškov lahko sami na spletni strani www.golf-ljubljana.si oddate svoj oglas s fotografijo in vašim kontaktom.

4. NOVOST – na vadbišču je mogoče udarjanje žogice s trave.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.